GS-TS Dev derbinin şifresi

Spor 4 Temmuz 2020 11:39
Videoyu Aç GS-TS Dev derbinin şifresi
A
a

Hocalar, Galatasaray - Trabzonspor derbisi için taktiklerini belirledi. Fernando Muslera’nın yokluğunu fırsat bilen Hüseyin Çimşir, futbolcularına bol şut talimatı verdi. Fatih Terim ise Başakşehir maçındaki gibi bol pas yapıp toplu hücum etmelerini istedi...


Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren yarınki Galatasaray-Trabzonspor derbisi öncesinde takımlar son hazırlıklarını yaparken, teknik patronlar da kafalarındaki taktikleri netleştirdi. Galatasaray'ın hocası Fatih Terim, sakat ve cezalı futbolcuların çokluğunda kadro sıkıntısı çekerken, oynatacağı sistemi talebelerine anlattı. Başakşehir'e karşı ortaya konan futboldan memnun olan usta hoca, "Topun kontrolü bizde olmalı. Çok pas yaparak rakibi yorup hep birlikte hücum etmeliyiz" dedi.

Dev derbinin şifresini verdi: Fırsat bu fırsat!
VURMAKTAN KAÇINMAYIN

Trabzonspor cephesinde ise taktik gole daha ağırlıklı... Sarı-kırmızılı takımda Muslera'nın yokluğunu fırsat bilen teknik direktör Hüseyin Çimşir, bol bol şut atmaları talimatı verdi. Genç çalıştırıcı, özellikle Sörloth, Nwakaeme, Ekuban ve Sosa gibi şut becerisi yüksek isimlerden her fırsatta kaleyi yoklamalarını istedi. Bordo-mavili hoca, "Mutlaka skora gitmeliyiz. Bunun yolu da golden geçiyor. Müsait pozisyonlardan vurmaktan kaçınmayın" talimatı verdi.

Trabzonspor hem şampiyonluk hem de tarihi serilere imza atma anlamında ezeli rakibi Galatasaray ile yapacağı maçtan mutlak galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Tek hedef 3 puan.

Süper Lig'in 30'uncu haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor için bu maç, hem şampiyonluk yolunda hem de tarihi serilere imza atma noktasında farklı anlamlar taşıyor. Şampiyonluk yolunda rakibi ile kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan bordo-mavililer puan kaybını ise akıllarından bile geçirmiyor.

Alanyaspor ve Ankaragücü beraberliklerinin ardından ezeli rakiplerine konsantre olan bordo-mavililer, zorlu deplasmandan 3 puanla dönüp şampiyonluğu ne kadar istediğini bir kez daha herkese göstermek istiyor. Galatasaray'ı yenip son 4 haftaya daha moralli ve iddialı girmek isteyen futbolcuların idmanlardaki hırsı ise teknik ekibi mutlu ediyor. Zorlu mücadele öncesinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden "galibiyet" sesleri yükselirken, oyuncular "Bu maçı alacağız, başka yolu yok" diyor.
Kaynak : Fotomac
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam