Fuhuş operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı!

ÇORUM 9 Kasım 2023 14:53
Videoyu Aç Fuhuş operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı!
A
a

Sondakika haber: Çorum Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından sabahın ilk ışıklarıyla birlikte düzenlenen fuhuş operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı...



Çorum
genelinde Kamu Sağlığının ve Ahlakının Korunması-Fuhuşun ve Sağlıksız Ortamlarda Cinsel İlişkinin Önlenmesi amacıyla çalışma başlatıldı. Yapılan 3 aylık teknik ve fiziki takip sonucunda “Fuhuşa teşvik aracılık veya zorlama” suçu işledikleri tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı.Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhşa teşvik, aracılık ve zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen O.K. (73), A.A. (28), D.B. (45), H.Ç. (57), A.A. (45), Y.M. (69), Y.A. (51), İ.K. (35) ve E.O'yu (37) takibe aldı.Yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından zanlılar, polis ekiplerince farklı adreslere yapılan operasyonlarda gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan O.K, A.A. ve D.B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Diğer zanlılar A.A, H.Ç. ve E.O. adli kontrol şartıyla, Y.A, Y.M. ve İ.K. ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam