FETÖ'nün darbe girişiminin ardından sessizliğiyle dikkat çeken Meral Akşener'le ilgili hazırlanan bir video, sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor

Politika 25 Temmuz 2016 13:09
Videoyu Aç FETÖ'nün darbe girişiminin ardından sessizliğiyle dikkat çeken Meral Akşener'le ilgili hazırlanan bir video, sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor
A
a

15 Temmuz'da FETÖ'cüler tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından sessizliğiyle dikkat çeken ve MHP'deki Kurultay tartışmalarıyla gündeme gelen Meral Akşener'le ilgili hazırlanan bir video, sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Görüntülerde Meral Akşener'in mitinglerinde sık sık, "Yurtta sulh" ifadesini kullandığı görülürken, darbecilerin de sözde konseyinin adının "Yurtta sulh" olması, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

"FETÖ" DİYEMEMİŞTİ

Darbe girişiminden iki gün sonra açıklama yapan Meral Akşener, FETÖ'cülerin darbe ihanetine isim vermeden eleştiri yöneltmişti.

Akşener, "Ülkemiz darbelerden geçmişte büyük zarar görmüştür. Yapılan kalkışmanın üzerinden milletimizin feraseti ile gelinecektir. Gün demokrasimize sahip çıkma günüdür" demişti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam