Fenerbahçe-Beşiktaş derbileri

Spor 23 Eylül 2018 17:50
Videoyu Aç Fenerbahçe-Beşiktaş derbileri
A
a

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi için tahminini yaptı!..

Rıdvan Dilmen, Trabzonspor - Göztepe maçını değerlendirdi ve VAR'la ilgili flaş bir açıklama yaptı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde aldığı Lokomotiv Moskova galibiyetini yorumlayan Dilmen, Garry Rodrigues'i överken yarın oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili tahminde de bulundu. Ünlü yorumcu ayrıca Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yeni transferlerini yorumladı.

Rıdvan Dilmen'in yorumları şöyle:

DERBİ TAHMİNİNİ YAPTI!

"Beşiktaş sert orta saha özelliğini Medel'den sonra kaybetti. Oynayamayacağı için. Bir tarafta da, orta sahası sertleşti Fenerbahçe'nin. Fenerbahçe'nin Jailson ile orta sahası daha da sertleşti. Muhtemelen Tolgay, Oğuzhan ve Ljajic gözüküyor. Oynayan, bilardo gibi oyuncular. Fenerbahçe, Kayserispor maçı orta sahasıyla çıksaydı ben net Beşiktaş derdim. Daha dirençli olduğu için bu maça net Beşiktaş deme ihtimalim yok. Hatta, olağanüstü bir taraftar olacaktır. İnşallah sıkıntısız geçecektir. Müthiş bir Fenerbahçe taraftarı olacaktır. Çok da tecrübeli takım Beşiktaş. Kırılmaması lazım orta sahaların. Orta saha oyuncuları çözecektir maçı."

"Beşiktaş iyi paslaşan, topu tutan, vermeyen bir takım. Bu kez çok yumuşak bir takım değil. Fenerbahçe'nin ikinci bölgesi daha sert. Barış oynadığı zaman daha geniş alanda oynuyorlar. Valbuena da aynı şekilde. Mehmet Topal yalnızdı. Şimdi Jailson da gelince daha kompakt bir takım oldular. 10 gün önce ile fark var. Orta sahada diri olanın daha iyi olacağı bir maç."

"Oynadım kafamda maçı. Yüzde vereyim, beraberlik yüzde 50, yüzde 30 Fenerbahçe, yüzde 20 Beşiktaş. Ev sahibi avantajıyla yüzde 10'u fazla koyuyorum. Kazanacaksa Fenerbahçe biraz daha önde. Beşiktaş daha rahat. 10 puan cebinde. Büyük maç oynamasını biliyorlar. Öyle futbolculardan kurulu."

"Fenerbahçeli futbolcuların, gazete manşetlerini çevirtip okumaları lazım. Evet, Fenerbahçe taraftarı ile kazanır sloganı var 1 haftadır. Futbolcu değil ama taraftar kazanır diye bir şey yok. Evet, taraftar iter. Taraftar önemli etkendir, 1 puan da fazla çıkarsın maça ama sonuçta futbolcu oynuyor. Sonuçta çubuklu formayı giyiyorsun. Çubuklu formayı giyen her oyuncu Fenerbahçe taraftarı için değerlidir."

"Pazartesi akşamı VAR çok konuşulur. Evlenirsin balayına gidersin, belli bir zaman sonra normale döner hayat. Burada da balayı bitti. Cicim ayları bitiyor. Pazartesi akşamı, VAR geliyor. İnşallah sakinlik ön planda olur ama lig başlıyor. Hem Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, hem Beşiktaş Başkanı Fikret Bey'in çok dostluk mesajları vardı. O mesajlar farklılaşmaya başladı. Hem Fikret Bey'in, hem Ali Bey'in, hem Semih Bey'in, oradan Aykut Hoca'nın."

"Çok doğru bir hakem atandı. Çok formda. Fırat Aydınus doğru tercih. Kimse sorsan Fırat Hoca derdi. Fırat, böyle tansiyonu yüksek maçları yönetmek ve idare etmeyi birlikte götürmeyi biliyor. Kolay bir şey değil. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın arasındaki maçları yönetmek kolay değil."

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam