Fenerbahçe 2-0 Spartak Trnava

Asayiş haber 5 Ekim 2018 08:13
Videoyu Aç Fenerbahçe 2-0 Spartak Trnava
A
a

Cocu yönetiminde lig tarihinin en kötü başlangıcını yapan ve UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Dinamo Zagreb'e 4-1 mağlup olan Fenerbahçe, taraftarı önünde Spartak Trnava'yı konuk etti. Maçı baştan sona domine eden Sarı Lacivertli ekip golcüsü Slimani'nin 2 golüyle sahadan galibiyetle ayrıldı...

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan ve kalan 7 haftada sadece 7 puan toplayabilen sarı lacivertli ekip, Avrupa'da ayağa kalktı ve mücadeleyi 52. ve 68. dakikalarda Slimani'nin attığı gollerle 2-0 kazandı.

Fenerbahçe, gruptaki 3. maçını 25 Ekim'de Belçika'da Anderlecht ile yapacak.

MAÇTAN NOTLAR

MS Ve karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Temsilcimiz grupta ikinci maçlar sonunda puanını 3'e yükseltmeyi başardı.

89' Karşılaşmanın sonuna 4 dakika uzatma ilave edildi

88' Fenerbahçe'de maçın yıldızı Islam Slimani yerini Mehmet Topal'a bıraktı.

85' Oyunun son bölümünde tempo oldukça düştü.

82' Oyuncu Değişikliği Erik Jirka Fabian Miesenböck

80' Sarı Kart Vakhtang Tchanturishvili

79' Sarı Kart Mathieu Valbuena

76' Mathieu Valbuena'nın uzak direkteki Islam Slimani'ye doğru yaptığı orta doğrudan kaleci Chudy'e gitti.

76'Oyuncu Değişikliği Diego Antonio Reyes Rosales İsmail Köybaşı

73' Fenerbahçe ikinci golü bulduktan sonra oyunu biraz daha rölantiye almaya başladı.

73' Sarı Kart André Ayew Pelé

70' Sarı Kart Michael Frey

68'GOL FENERBAHÇE İKİYİ BULDU! Andre Ayew'in sol kanattan yaptığı ortasına kalabalık Trnava savunması arasından bomboş yükselen Slimani'nin kafası bir kere daha ağlarla buluştu.

68'Asist André Ayew Pelé

64' Spartak Trnava'da Toth sakatlandı. Saha içinde tedavisi yapılıyor.

64' FENERBAHÇE'DEN POZİSYON! Hasan Ali'nin sol kanattan ortaladığı topa ceza sahasında Slimani dokundu, top az farkla yandan auta gitti.

63' Fenerbahçe golün ardından baskısını giderek artırmıştı. Ama bu dakikalarda Trnava'yı daha çok Fenerbahçe yarı alanında görüyoruz.

60' Trnava ceza sahasının sol çaprazından topu içeri göndermeye çalışırken top Skrtel'e çarpıp kornere gitti. Slovak oyuncular Skrtel'in topa eliyle müdahale ettiği yönünde itiraz etseler de hakem oralı olmadı.

58' Mauricio Isla'nın sağ kanattan yaptığı ortaya Islam Slimani yükseldi ama ondan önce kaleci Chudy yumruklayarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

57' İkinci yarıda Eljif Elmas sol kanadı çok etkili kullanmaya başladı.

56' FENERBAHÇE İKİNCİ GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Eljif Elmas'ın sol kanattan getirdiği topta, Hasan Ali sol çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşu kaleciden döndü.

53' FENERBAHÇE'DEN BİR TEHLİKE DAHA! Eljif Elmas, nefis bir çalımla sol kanattan ceza sahasına girdi. Andre Ayew'e çıkardığı topun ardından Ganalı yıldızın vuruşu savunmaya çarpıp kornere gitti.

51'Gol FENERBAHÇE GOLÜ BULDU! Hasan Ali'nin sol kanattan yaptığı ortasının ardından ceza sahasında oluşan karambolde Trnava kalecisi topu yumruklayamadı, Slimani'nin vuruşu ise üst direkten ağlarla buluştu.

49' Phillip Cocu ikinci yarıya oyuncu değişikliği yapmadan başladı. Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki sorunlarıysa hâlâ devam ediyor. Takım oyun kurma konusunda sıkıntılar yaşıyor.

48' FENERBAHÇE'DEN TEHLİKE! Ceza sahasında oluşan karambolün ardından ceza yayı üzerinde topu önünde bulan Michael Frey'in vuruşu yandan auta gitti.

46' İkinci yarının ilk pozisyonu Spartak Trnava'dan geldi. Sağ kanattan içe sokulan Kadlec'in ceza yayı üzerinden çektiği şut yandan auta gitti.

45' Ve ikinci yarı Fenerbahçe'nin santra vuruşuyla başladı.

MÖ Ve karşılaşmada ilk yarı sona erdi.

44' İlk yarının sonuna iki dakika uzatma ilave edildi.

41' Fenerbahçe'de Mauricio Isla'nın sağ kanattan yaptığı ortasına uzak direkte Eljif Elmas dokundu, ardından Andre Ayew röveşata yapmak isterken faul yaptı.

40' Bu dakikalarda oyunun temposu oldukça düşmüş durumda.

38' Spartak Trnava'da Grendal'ın kullandığı serbest vuruş, doğrudan auta gitti.

35' Spartak Trnava'da Chanturishvili, Islam Slimani'yle girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı. Şu anda saha içinde tedavisi yapılıyor.

34' Bu dakikalarda Eljif Elmas, Fenerbahçe'de ön plana çıkmış durumda.

31' Eljif Elmas sol kanattan tek başına ceza sahasına girdi, çalımlarla ilerledi ama pas verecek bir arkadaşını bulamayınca topu kaptırdı.

30' FENERBAHÇE GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Eljif Elmas'ın sol kanattan yaptığı ortasına bu defa çok iyi bir kafa vuruşu yapan Islam Slimani'nın şutunu kaleci Chudy son anda çeldi.

28' Jailson bu dakikalarda sol ve sağ kanada yolladığı uzun diyagonal paslarla oyunun yönünü değiştirmeye çalışıyor.

27' Fenerbahçe geriden oyun kurmakta zorlanıyor. Merkez orta sahada da şu ana kadar sorumluluk alan ve yaratıcı işler yapabilen bir oyuncu çıkmadı.

23' FENERBAHÇE'DEN YÜZDE YÜZLÜK POZİSYON! Andre Ayew'in ceza sahasının sağından yaptığı ortaya Islam Slimani bomboş bir şekilde yükseldi. Ama çok kötü yaptığı kafa vuruşu farklı şekilde auta gitti.

22' Fenerbahçe'nin savunmadan çıkarken yaptığı pas hatalarını durdurması gerekiyor.

22' Andre Ayew'in hatalı pasında araya giren Kadlec'in vuruşu yandan farklı auta gitti.

20' Diego Reyes'in yaptığı top kaybının ardından Trnava sağ kanattan hızlı geldi. Martin Skrtel araya girerek topu taca gönderdi ve tehlikeyi önledi.

20' Fenerbahçe ilk 20 dakikada oldukça fazla sayıda köşe vuruşu kullandı.

19' FENERBAHÇE'DEN TEHLİKE! Mauricio Isla'nın kullandığı köşe vuruşunun ardından oluşan karambolde Islam Slimani'nin kafa vuruşu kaleci Chudy'de kaldı.

17' Trnava ilk tehlikeli pozisyonunu buldu. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Chanturishvili'nin vuruşu yandan auta gitti.

16' Mauricio Isla'nın sağ kanattan yaptığı ortaya ceza sahasında Eljif Elmas yükseldi, kafa vuruşu yandan farklı şekilde auta gitti.

15' Fenerbahçe, savunmadan çıkarken direkt oynamak istiyor ve bazı pozisyonlarda top kayıpları oluyor. Bunlar tekrarlanırsa Trnava hızlı hücum fırsatları yakalayabilir.

13' Andre Ayew, ceza sahasının sağ çaprazından driplingle içeri sokuldu. Çevirdiği top Trnava savunmasına çarptı ve kornere gitti.

12' Spartak Trnava'da Toth, sakatlık geçirdi. Hakem sağlık görevlilerini tedavi için sahaya çağırdı.

11' Michael Frey'in savunma arkasına attığı pasa hareketlenen Islam Slimani'nin pozisyonunu son anda Spartak Trnava savunması bozdu.

10' Fenerbahçe karşılaşmaya oldukça baskılı başlasa da birkaç dakikadır yaptığı basit top kayıplarıyla oyun kontrolünü biraz kaybetti.

9' Spartak Trnava bu dakika içinde ceza sahasının sağ kanadından kullandığı üst üste iki uzun taç atışıyla etkili olmayı denedi, ama iki taç atışını da Fenerbahçe savunması savuşturdu.

8' Fenerbahçe'de Jailson rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı. Oyun bir süreliğine durdu.

7' Fenerbahçe'de Andre Ayew'in savunma arkasına attığı pasına Islam Slimani hareketlendi ama son anda araya kaleci girdi. Bu arada yardımcı hakem de ofsayt bayrağını kaldırdı.

5' Fenerbahçe yaklaşık 35 metreden bir serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Hasan Ali Kaldırım'ın yerden vuruşu Spartak Trnava savunmasından geri döndü.

4' Spartak Trnava, tamamen kendi sahasında bekleyerek oynuyor. Top Fenerbahçe'deyken geride 6'lı bir savunma hattı görüyoruz.

2' Fenerbahçe savunmadan topları önce kanat beklerine, oradan da direkt biçimde ileri ikilisine gönderiyor.

2' Phillip Cocu bu maçta 3-5-2 dizilişini tercih etti.

1' Fenerbahçe karşılaşmaya oldukça baskılı başladı.

MÖ Ve karşılaşma Spartak Trnava'nın santra vuruşuyla başladı.

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Harun, Hasan Ali, Isla, Skrtel, Neustadter, Reyes, Elif Elmas, Jailson, Ayew, Frey, Slimani

Spartak Trnava: Chudy, Kadlec, Chanturishvili, Grendel, Godal, Toth, Bakos, Oravec, Rada, Jirka, Gressak

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam