1 Kasım'da gerçekleşecek olan erken seçimde AK Parti'nin sürpriz adaylarla seçmenin karşısına çıkacağı tahmin edilirken kulislerde konuşulan ve en dikkat çeken isimlerden birisi de Milli Görüş'ün lideri merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan'dı.
AK Parti Genel Başkanı olduğu günden bu yana AK Parti’nin bir “vefa hareketi” olduğunu sık sık hatırlatan Ahmet Davutoğlu'nun Fatih Erbakan'la görüşeceği gelen bilgiler arasında.
MİLLİ GÖRÜŞ 3. NESİL YALANLADI
Fatih Erbakan'ın AK Parti'den aday olacağı söylentileri hızla yayılırken, Fatih Erbakan'a yakınlığıyla bilinen Milli Görüşçü gençlerin yönettiği sosyal medya hesabı Milli Görüş 3. Nesil konuyla ilgili açıklama yaptı.
"Sayın Fatih Erbakan bu seçimlerde hiçbir şekilde millet vekili adayı olmayacaktır. Çok net ve kesin bir karardır." diyen Milli Görüşçü gençlerin bu açıklamasının ardından Fatih Erbakan'ın da konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.
7 HAZİRAN'DA DA AK PARTİ'YE DAVET EDİLMİŞTİ
Saadet Partisi'yle arasında sorun bulunan Fatih Erbakan'a 7 Haziran seçimlerinde de AK Parti ve MHP'den milletvekilliği için teklif gitmiş, kurmaylarıyla gerçekleştirdiği istişareler sonucunda bu teklifleri reddetmişti.
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın 7 Haziran Milletvekili seçimleri hakkındaki açıklaması:
7 Haziran 2015 Tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri Milletimiz, İslam Alemi ve elbette ki Milli Görüş camiamız açısından büyük önem arzetmektedir. Milli Görüşün etkili bir grupla mecliste temsil edilmesi artık çok gerekli bir hal almıştır. Bu seçimlerle ilgili olarak Sn. Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet DAVUTOĞLU, bir Sayın Bakanımız aracılığıyla bizlerin kendi listelerinden aday olmamızı teklif etmişlerdir. Ayrıca; MHP Genel Başkanı Sn. Devlet BAHÇELİ de bir yardımcısını görevlendirerek listelerinden aday olmamızın kendilerini memnun edeceğini ifade etmişlerdir.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Çorum FK – Sivasspor maçı
Yaşar Sol Hayatını Kaybetti!..
Yeşilay’dan Hitit TV Net’e Ziyaret!
"Çorum’da Provokatif Paylaşımlara G…
Kırkdilim Tünelleri Trafiğe Açıldı!
Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı Resmi…
"Çorum’da Araç Sayısı 227 Bini Geçt…
Okullarda ve Çevresinde Alınacak Gü…
Dr. Süleyman Basa’dan "Sosyal Medya…
WHATSAPP’ta Okul Saldırısı Paylaşım…
Çorum’a Dev Proje / Teras Bahçe Ge…
Çorum’da İUP Kapsamında 200 Kişiye…
Hasan Karaoğlu Çorum Protokolüne Va…
Kahramanmaraş’ta Okula Silahlı Sald…
Çorum’da Öğretmen Sendikalarından İ…
"Çimento Arazisindeki Arsalar 21 Ni…
“Çorum Dahil 12 İlde Doktorlara FET…
Çorum - Kırkdilim Tünelleri Açılışa…
Hitit TV Net ve Çorum İl Sağlık Müd…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET