Eşini boğmaya çalışan koca yakalandı

ÇORUM 5 Mayıs 2022 08:01
Videoyu Aç Eşini boğmaya çalışan koca yakalandı
A
a

Olay Çorum'un Mimarsinan mahallesinde gerçekleşti.Çorum'da kocası tarafından boğularak öldürülmek istenen genç kadın, itfaiye ve polis ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan kadın yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor...

EŞİNİ BOĞMAYA ÇALIŞAN KOCA YAKALANDI
Çorum'da kocası tarafından boğularak öldürülmek istenen genç kadın, itfaiye ve polis ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan kadın yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
KADINA ŞİDDET İHBARI ÜZERİNE HAREKETE GEÇİLDİ
Olay, Mimarsinan Mahallesi 20. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kadına şiddet uygulandığı yönünde ihbar alan polis ekipleri, belirtilen adrese geldi. İkazlara rağmen daire kapısının açılmaması üzerine itfaiyeden yardım istendi.
BOĞAZINI SIKIRAK ÖLDÜRÜLMEK İSTEDİ
Zaman kaybetmeden olay yerine gelen itfaiye ekipleri kapıyı açtıklarında, 31 yaşındaki E.Ö.'nün eşi N.Ö. tarafından boğazı sıkılarak öldürülmek üzere olduğunu gördü.
ZANLI KOCA TUTUKLANDI
Polis ekiplerinin müdahalesi ile etkisiz hale getirilen N.Ö., gözaltına alınırken bilinci kapalı ve baygın vaziyetteki genç kadın sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. E.Ö.'nün hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan N.Ö. ise tutuklandı.



#Çorum
#hitittvnet
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam