Erdoğan sandık başkanlarını uyardı

Politika 10 Şubat 2019 21:32
Videoyu Aç Erdoğan sandık başkanlarını uyardı
A
a

Erdoğan: Bir gece ansızın arayabilirim, hazırlıklı olun.Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Salonu'nda gerçekleşen İstanbul Sandık Başkanları Buluşması'nda büyük bir çoşkuyla karşılandı. Görkemli buluşmada açıklamalarda bulundu...


Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki gerçekleşen İstanbul Sandık Başkanları Buluşması'nda konuşma yapan Başkan Recep Tayip Erdoğan, Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimler ile ilgili, "Sandığı sağlam tutmazsak, dibi delik bir kaba konan su gibi, yaptığımız onca emeğin ellerimizin arasından kayıp gitmesini, heba olmasını engelleyemeyiz." ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın bu buluşmada şu açıklamalarda bulundu;

İstanbul'un 959 mahallesi ve 800 irtibat noktası kurduk. 'AK Sandık' ismini vermiş olduğumuz yazılım sayesinde bu noktaları her an izleme seçeneğine sahibiz.

Sandık başkanlarını ansızın arayabilirim

Sandık başkanlarını bir gece ansızın arayabilirim, hazırlıklı olun.

İstanbul'da olacağım günlerde her an bir irtibat noktasına gelebilirim.

Başkan Erdoğan, Aydın'daki mitingden memnun kaldı

Erdoğan, Aydın'da 35 bin kişinin katılmış olduğu bir miting gerçekleştirdik. Aydın'da yaptığım mitinglerin en coşkulusu buydu dedi.

81 vilayetin tamamına hitap eden ve kcaklayan tek parti, Ak Parti'dir.  Kimsenin bir oyuna tenezzül etmeyeceğimiz gibi, tek bir oyumuzun da ziyan edilmesine müsaade etmeyiz. Bu seçimde bizim Bakırköy ilçesini almamız lazım ki AK Parti belediyeciliğini görsün.

CHP'nin yanında HDP var

CHP ve beraber hareket ettikleri bir kesin var. yaptıkları her seçim ve sonrasında suyu bulandırmak, ortalığı velveleye vermek. CHP'nin yanında Kandil'deki terör örgütünden emirler alan HDP de var.

Ben şimdi size keyif çayı ikram edeceğim, sandık kurullarımız da bunu size ulaştıracak. 200 liralık bu çay gerçekten çok keyiflidir. Bütün sandık seçmen listesine ulaşacak bu çay paketlerini ikram edeceksiniz.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam