Erdoğan'ın Seçimden sonra ilk işi...

Politika 30 Mart 2019 17:55
Videoyu Aç Erdoğan'ın Seçimden sonra ilk işi...
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim öncesi mitinglere devam ediyor. Erdoğan, 'Seçimden sonra ilk iş Suriye meselesini masada değil, sahada çözeceğiz.' dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimden sonra ilk iş...

Erdoğan'ın Seçimden sonra ilk işi...
 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane'de ve Bayrampaşa'da düzenlenen mitinglerde konuştu. Erdoğan, 'Biz Cumhur ittifakını 15 Temmuz'da kurduk' dedi. 

'SEÇİMDEN SONRA İLK İŞ...'

Erdoğan, Suriye ve terör konusunda mesajlar vererek, 'Terör koridoruna asla fırsat vermeyeceğiz. Gereken dersi verdik ve vereceğiz.' Seçimden sonra ilk iş Suriye olduğunu söyleyen Erdoğan, 'Seçimden sonra ilk iş Suriye meselesini mümkünse masada değil, sahada çözeceğiz.' dedi.

'BELEDİYECİLİKTE RAKİP TANIMIYORUZ'

Cumhurbaşkanı'nın Bayrampaşa'daki konuşmasında, 'CHP'nin başındaki zat 9 seçimden 9'unu da kaybetti. Belediyecilik konusunda rakip tanımıyoruz. Verilen oyun nereye gittiği, hangi amaç için hesaplamalıyız.

Mesele belediye başkanları değil, işin altında başka şeyler var. Terör örgütü PKK'nın en tepe adamı komada kıvranıyor. Meseleyi Türkiye'nin geleceğiyle ilgili bir karar haline getiren biz değiliz. Sözleriyle ve eylemleriyle karşımızdaki şahıslardır.

'SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANMADAN...'

Demokrasimizin bu düzeye gelmesi için çok emek verdik. Şimdi birileri yine ödünç oy isteme günlerine geri götürmesine izin veremeyiz. Seçim sonuçları belli olmadan medyada, sosyal medyada, sokaklarda, milleti tehdit etmeye, taciz, tahkir etmeye başladılar. Bu azgınlığı milletimiz cevapsız bırakmaz.' diye konuştu.

Erdoğan, 'Kağıthane'yi Kağıttepe olarak bilecek kadar bu şehirden uzak olanlara derslerini bir kez daha vereceğiz. Ekonominin patronu şu anda Türkiye'nin cumhurbaşkanı olarak benim. Belediye başkanı mı ülkenin ekonomisini yönetecek?

Bizim ittifakımızın adı Cumhur ittifakı. Biz Cumhur ittifakını 15 Temmuz'da kurduk. Ya Rabbi, bu ittifakımızı mezara kadar devam ettirmeyi bize nasip eyle.

'EKONOMİK TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ'

O zat Milletimi patlıcan, domates, biberle mi aldatacak? Bu millet 'Çanakkale geçilmez' dediğinde bir tas çorbaya talim etti. Bizim IMF ile ilişkimiz yok, borcumuzu ödedik, bitti. İHA ve SİHA Silahlı insansız hava aracımızı üretiyoruz, daha güçlüyüz daha güçlü olacağız.

Bir daha inşallah Şehit Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının acısını yaşatmaz. Kimsenin buna gücü yetmeyecektir. Seçimden sonra ilk iş Suriye meselesini mümkünse masada değil, sahada çözeceğiz.

İster içeride ister dışarıda, bu milletin işine, aşına, ekmeğine göz dikenleri affetmeyeceğiz. Silahlı terörü bitirmekte kararlıyız. Ekonomik terörü bitirmekte de o kadar kararlıyız. Atacağımız adımlarla seçimden sonra bir başka enerjiyle yola koyulacağız.' dedi.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam