Erdoğan'dan KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'ya tarihi uyarı!

Asayiş haber 13 Ekim 2019 22:17
Videoyu Aç Erdoğan'dan KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'ya tarihi uyarı!
A
a

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Kıbrıs Barış Harekatı ve Barış Pınarı Harekatı ile ilgili söylediği skandal sözlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert bir uyarı geldi. "Biz neyin mücadelesini veriyoruz, bu beyefendi neyin mücadelesini veriyor" diyen Erdoğan, "Yeri geldiğinde bizden gerekli cevabı alacaktır" ifadelerini kullandı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi'nde, gazete, televizyon ve ajansların yöneticileriyle bir araya geldi. Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi.Böyle bir tavırda, böyle bir açıklamada bulunamaz. Oturduğu makam, kendi gücüyle elde edilmiş bir makam değildir. O makam, Türkiye Cumhuriyeti'nin gücüyle verilmiş bir makamdır.

"BİZ NEYİN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ, BU BEYEFENDİ NEYİN MÜCADELESİNİ VERİYOR!"

Bunu niye söylüyorum? Çünkü "KKTC" diyen biziz. Bizden başka bunu diyen var mı? Yok! Ne diyorlar, "Kıbrıs" diyorlar. Biz neyin mücadelesini veriyoruz, bu beyefendi neyin mücadelesini veriyor. Eskilerin kalıntılarına oynuyor. İnanıyorum ki, KKTC'deki soydaşlarımız ona da en kısa zamanda cevabını verecektir.




 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam