Erdoğan,Bedelini ödeyeceksiniz

Asayiş haber 23 Aralık 2018 13:47
Videoyu Aç Erdoğan,Bedelini ödeyeceksiniz
A
a

Erdoğan 2019 yılının çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Türkiye yeni destanlar yazmaya devam edecektir." dedi. Ayrıca Halk TV'de katıldıkları programda darbe çığırtkanlığı yapan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen ile ilgili açıklama da yapan Erdoğan, "Bedelini ödeyecekler." dedi..

Başkan Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen DEİK Genel Kurulu'nda konuştu. Önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, 2019'un ekonomik açıdan farklı olacağını vurguladı. Kemal Kılıçdaroğlu'na da sert mesajlarla yüklenen Erdoğan, "Onda vatanseverlik ve milletperverlik yok" dedi. Ayrıca Halk TV'de katıldıkları programda darbe çığırtkanlığı yapan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında da konuşan Erdoğan, "Bedelini ödeyecekler." dedi.

"BENİ İPE GÖTÜRECEKLERMİŞ, BUNU SANATÇI MÜSVEDDELERİ
YAPACAKMIŞ  SENİN HER YERİN SANATÇI OLSA NE YAZAR"

"Gezi Parkı'ndaki 12 ağacın taşınması bahane edilerek sokak üzerinden ekonomimiz hedef alındı. Burayı Fransa, Hollanda zannettiler yanıldılar. Sen belki Bakırköy Belediyesi'ne sığınırsın ama biz milletimizle omuz omuza durur terör eylemini darbe eylemini pes ettiririz. Esnafımızın dükkanlarını yağmaladılar, polisimize kurşun sıktılar, belediye otobüslerini yakıp yıktılar. Sen ana muhalefetin başında olsan ne yazar. İstanbul'da başbakanlık ofisini bombalamaya gelenleri savunan iş makinalarıyla yollarımızı bozanlar, bunlarla beraber olanlar bu milleti sevenler olabilir mi? Güney Doğu'da o hendekleri açanlar neyse, ana muhalefetin başı da odur. Hiçbir farkı yoktur. Hem ana muhalefet hem de uluslararası bazı kuruluşlar tarafından kışkırtıldı. Beni ipe götüreceklermiş, bunu sanatçı müsveddeleri yapacakmış, senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Beni ipe götürecekmiş, senin haddine mi? Biz şahadete inanmış insanlarımız: Biz bunların bedelini ödemeye hazırız. Bunlar sanatçı müsveddeleri . Bunun bedelini ödeyecekler. Kalkacaksın bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte saldandıracaksın. Şimdi yargıya git. Paris'teki gösterilere laf etmeyenler, polisimizi orantısız güçle suçluyorlardı. Milletimizle, STK'larımızla el ele verdik püskürttük. 17-25 Aralık'ta da gördük, sonra 15 Temmuz o gece milli irade zaferine imza attık."
Kaynak : Takvim
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam