Elvançelebi Köyünde çıkan yangında bir kişi öldü

ÇORUM 18 Ocak 2022 22:51
Videoyu Aç Elvançelebi Köyünde çıkan  yangında bir kişi öldü
A
a

Video haber izle: Elvançelebi Köyünde bir evde çıkan yangında 1 kişi yanarak can verdi.Bir kişi kendi çabalarıyla kurtuldu...




Çorum’da 90 yaşındaki bir kadın evinde çıkan yangında feci şekilde can verdi. Yangın akşam saatlerinde Elvançelebi beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Memnune Öztürk'e ait evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen alevleri gören vatandaşların ihbarı ile belirtilen adrese itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonrası söndürülebilirken, 90 yaşındaki Öztürk'ün yanarak canverdiği tespit edildi. Tamamen söndürülen evde olay yeri ekipleri yangının çıkış nedenini ile ilgili çalışma başlattı. Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından yaşlı kadının cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgun a kaldırıldı. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Memnune Öztürk’ün cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Yangınla ilgili Mecitözü İlçe Jandarma Komutanlığı konuyla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.



#Çorum
#hitittvnet

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam