Diyanet İşleri Başkanından sigara açıklaması

Güncel 17 Şubat 2019 09:36
Videoyu Aç Diyanet İşleri Başkanından sigara açıklaması
A
a

Diyanet İşleri Ali Erbaş, sigaranın haram oluşu hakkında yeni bir açıklama yaptı. Erbaş "Sigaranın haram olduğunu milletimize anlatmalıyız" dedi...

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, geçtiğimiz günlerde sigaranın haram oluşu ile ilgili bir açıklama yapmıştı. Bu açıklamaya Erbaş, bir yenisini daha ekledi. Diyanet İşleri'nin internet sitesinden yayınlanan bir programdaki açıklamalarında Erbaş, "Sigaranın haram olduğunu milletimize anlatmalıyız." sözlerini kullandı.

"SİGARANIN HARAM OLDUĞUNU ANLATMALIYIZ"

Diyanet İşleri Başkanlığı internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Erbaş, Erzincan Müftülüğü Konferans Salonu'nda din görevlileriyle basına kapalı olarak toplantı gerçekleştirdi.


Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, toplantıda "Dünyada ve ülkemizde yıllarca 'haram' denilmediği için dikkate alınmayan sigara bağımlılığından insanlığı kurtarmamız lazım. Sigara haramdır ve her birimiz sigaranın haram olduğunu milletimize anlatmalıyız." ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK BİR FACİADIR"

Sigara kullanımı nedeniyle çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğine işaret eden Erbaş, "Dünyada ve ülkemizde yıllarca 'haram' denilmediği için dikkate alınmayan sigara bağımlılığından insanlığı kurtarmamız lazım. Sigara haramdır ve her birimiz sigaranın haram olduğunu milletimize anlatmalıyız. Çünkü sadece bizim ülkemizde bir yılda 115 bin kişi hayatını kaybediyor. Bu ne büyük bir faciadır." dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam