Deprem kahini yine bildi! Sosyal medya Frank Hoogerbeets'in 3 Şubat'taki paylaşımını konuşuyor

Dünya 6 Şubat 2023 13:22
Videoyu Aç Deprem kahini yine bildi! Sosyal medya Frank Hoogerbeets'in 3 Şubat'taki paylaşımını konuşuyor
A
a

Sosyal medyada, 'deprem kahini' olarak bilinen dünyaca ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets'in 3 Şubat'ta yaptığı paylaşım konuşuluyor. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve Hatay, Gaziantep, Adana ve Diyarbakır başta olmak üzere pek çok ilde hissedilen7.4 büyüklüğündeki depremin ardından Hoogerbeets'in 3 gün önce yaptığı paylaşım dikkat çekti. Hoogerbeets'in o p

AFAD verilerine göre saat 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 7 km derinlikte gerçekleşen deprem başta Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adana, Diyarbakır olmak üzere çok sayıda ilde hissedildi. Depremin ardından 'deprem kahini olarak bilinen Frank Hoogerbeets'in 3 Şubat'ta yaptığı paylaşım sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

SOSYAL MEDYADA DEPREMDEN ÖNCEKİ O PAYLAŞIM KONUŞULUYOR

Hoogerbeets'in, 3 Şubat'ta sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Er ya da geç bu bölgede (Güney-Orta Türkiye, Ürdün, Suriye, Lübnan) 7.5 deprem olacaktır" ifadelerini kullandığı görüldü.

Hoogerbeets, daha önce de Türkiye'de meydana gelen pek çok depremi tahmin etmesiyle biliniyordu. Avustralyalı gökbilimci, 'deprem kahini' olarak biliniyor ve dünya çapında da yaptığı tahminlerle tanınıyor.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam