Davutoğlu'ndan Teşkilatlara Size Uyku Haram

Politika 28 Ağustos 2015 13:27
Videoyu Aç Davutoğlu'ndan Teşkilatlara Size Uyku Haram
A
a

Davutoğlu, partisinin Ankara'da düzenlenen il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada teşkilata seçim alarmı verdi. "1 Kasım akşamına kadar size uyku haram" diyen Davutoğlu, kurulacak seçim hükümetine ilişkin de "Geçici hükümet gibi değil 4 yıllık hükümet gibi çalışacağız. Meydanı çakallara bırakmayacağız" ifadesini kullandı.

 
15-08/28/1-1440755127.jpg

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İl Başkanları'na hitap ettiği konuşmasında yeni hükümete ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, ülkeyi seçime götürecek olan yeni hükümeti öğleden sonra takdim edeceğini söyledi.
 
"28 Şubat bu savaşın son halkasıdır"
 
Türkiye siyasi tarihinde çağdaşlaşma adı altında bir çok yöntemle değerlerimize savaş açıldı" diyen Davutoğlu, "Değerlerimize açılan savaşın son temsilcisi 28 Şubat'tır. 28 Şubat bizim kültürel değerlerimize açılan savaşın son halkasıdır" şeklinde konuştu.
 
"Halkımızı ayağa kaldırdık"
 
Türkiye'de siyasi, ekonomik krizlerin arasında insanların bir çok zorluk çektiğini hatırlatan Başbakan Davutoğlu, "Krizlerin arasında boğuşan Türkiye'de ümitsizliğe, yeise düşmüş olan halkımızı AK Parti ayağa kaldırdı" dedi. 

 
15-08/28/2-1440755146.jpg

"Ellerinizi vicdanlarınıza koyun"
 
"İnsan onuru, özgürlük ile kaimdir" diyen Dacutoğlu, yasakları kaldırdık, özgürlükleri genişlettik. Buna rağmen bize yasakçıymışız gibi söylemlerde bulunanlar ellerini vicdanlarına koysunlar" diye konuştu.
 
"Malazgirte yürüyen yiğitlerle..." 
 
Türkiye'nin son dönemde uzak coğrafyalarda gerçekleştirdiği faaliyetlerden bahseden Davutoğlu, "Malazgirt'e yürüyen yiğitlerle, Asya ve Afrika'ya giden Türkiye'nin tarihi perspektifi aynıdır" dedi.
 
"Mazlumların duası bizimledir"
 
İslam Coğrafyası'ndaki mazlumların gönüllerinde AK Parti'nin olduğunu söyleyen Davutoğlu, İslam Coğrafyası'ndaki mazlumların duası bizimledir, Allah onlardan razı olsun" dedi. Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan diğer başlıklar şöyle;
 
"4 yıllık hükümet havasında çalışacağız"
 
"Bugün Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğim hükümet ile de geçici bir hükümet havasında çalışmayacağız. 1 Kasım'a da giderken sanki 4 yıllık hükümet gibi çalışacağız. Milletimiz bu anlamda rahat etsin."

"Meydanları çakallara bırakmayız"
 
"Seçime kadar bir hükümet kuracağız. Sakın puslu havaları seven çakallar, bu geçici hükümettir. Meydana çıkalım demesin, istediğimizi yaparız demesin. O meydanları o çakallara bırakmayacağız."
 
"Ne istiyorsun mübarek"
 
"Bugün sayın Tükeş'e saldırıp, iftira edenler, Sayın Bahçeli'nin beraber yaptığımız görüşmemizde hayır dediğini unutmasınlar. Bahçeli, hiç bir şeuyde size destek vermeyeceğiz dedi durdu. E ne istiyorsun mübarek, ne istiyorsun Allah aşkına."
 
"AK Partili göreve koşar"
 
"AK Partili milletvekillerine niye zarf göndermediniz diyorlar. Ben bilirim ki, bi AK Partili miller ve devlet için bir görev tevdi edilirse koşar gelir. Ben Selamın Aleyküm derim, o da Aleyküm Selam der göreve koşar."
 
"Tarihin mezarlığına gömülecekler"
 
Türkiye'nin önünü kesmek için, yerli odakları harekete geçiren ve bazı piyonları uluslararası güçler vasıtasıyla ülkeyi karıştırması için devreye sokanlar, güç aldıkları odaklarla beraber tarihin mezarlığına gömülecektir."


 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam