Davutoğlu Maltepe Mitingi konuşması

Politika 17 Mayıs 2015 21:23
Videoyu Aç Davutoğlu Maltepe Mitingi konuşması
A
a

Başbakan Ahmet Davutoğlu büyük İstanbul Mitinginde İstanbullulara hitap etti. İşte Davutoğlu'nun Maltepe mitingi konuşması

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Maltepe Mitingi konuşması:

Başbakan Davutoğlu, milyonlara seslendiği tarihi konuşmasını tarihi sözlerle tamamladı. Davutoğlu, "Şimdi ben okuyacağım siz tekrarlayacaksınız" dedi.

ALLAH HUZURUNDA SÖZ VERİYORUZ

İşte Davutoğlu'nun o konuşması;

"Aziz İstanbul şahit ol. Bir olmaya, diri olmaya, milli iradeyi ve insan onurunu korumaya. Kudretli ve şerefli Türkiye'yi korumaya. Allah huzurunda söz veriyoruz. Millet önünde söz veriyoruz. Allah ve millet şahit olsun ki yeni Türkiye'yi kuracağız. Birlikte kuracağız. 2023'e yürüyeceğiz. 2071'e yürüyeceğiz. Dünyada adaleti hakim kılacağız. Tüm dünyada bu al bayrakları dalgalandıracağız. Aziz İstanbul şahit ol, şahit ol..."

Davutoğlu'nun söylediklerini meydanı dolduran milyonlarca İstanbullu coşkulu şekilde takrarladı

 

Bu haber 199 kez okundu.


Selam olsun İstanbul'a...
Selam olsun anası-ı Erba'ya...
İstanbul'u şiir şiir kubbeler, mescitlerle süsleyen mimarımız Mimar Sinan'a selam olsun...
Aziz Mahmut Hüdai'ye
Akşemsettin'e selam olsun...



Adnan Menderes'e selam olsun,
Milletin adamlarına selam olsun...

ERDOĞAN'A SELAM OLSUN

Turgut Özal'a, Liderimiz Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamıza...
Tabi İstanbul diyince aşkla, muhabbetle andığımız bu şehrin kaderini değiştiren, kurucu genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a selam olsun...

- Hedefleri paralel çeteyle 4'lü koalisyon kurup bizi engellemek. Ey İstanbullular sizi arkasına alan durabilir mi? Muhalefetin hiçbiri iktidar olurum diyemiyor. Onların akıl hocaları diyor ki; Ak Parti'yi durdurun. Yani 4 yanlış biraraya gelecek. 1 doğruyu AK Parti'yi götürecekler. Bu millet kendisine tevdi edilen emaneti bırakıp kaçanlara bir daha emanet verir mi?

- Bu benim 41'inci mitingim. 41. Mitingini İstanbul olarak istedim. Bizim burası aşktır. Saraybosna, Kahire, Filistin burada mı? Bizim davamız burada. Sevda ile bu bayrağı dalgalandırıyoruz. Aziz İstanbul yanımızda mısınız? Arkamız da mısınız? Yanımızda mısınız?

"ŞİMDİ SIRA 81 İLDE"

- Bakıyorsunuz CHp 33 ilde milltvekili çıkaramamış, biz 81 ilin 79'unde vekil çıkardık. Şimdi 81 il zamanı.MHP ise Türkiye'nin yarısında yok. Kendisine milli bir hareket diyebilir mi? 

-Biz ekonomik kalkınmanın yolcusuyuz. Bizim arkamıza takılıp nal toplamaktan başka yaptıkları bir şey yok. Biz millete hizmet için iktidar olmak istiyoruz. onlar biz sizi engelleyeceğiz diyorlar. Biz birlik hürriyet özgürlük demokrasi yolcusuyuz. Biz kudretli şefkatli yani Türkiye'nin yolcusuyuz.

- Çanakkale Savaşı'nda, Sarıkamışda omuz omuza olanları kimse böleme ayıramaz. Biz biz dediğimizde 78 milyonu kastederiz. Birliğimizin adresi AK Parti. 

"ŞEHİT OLACAKSAK BİR AN TEREDDÜT ETMEYİZ"

- Çözüm süreci bağlamında bütün hedefimiz milli birlik ve beraberliği sağlamaktır.
- Bu paralel çetenin savcıları meslekten men edilince o gün dediler ki bunlarında akibeti Adnen Menderesi gibi olacak. Allah şahit ki millet için Allah için şehit olacaksak bir an tereddüt etmeyiz. Bizi akıllarınca korkutacaklar. Hz. Azrail'e ve aleykum selam deriz.

- Milli birliğin ve beraberliğin adresi AK Parti. Vatanını teminatı AK Parti'dir. Hürriyet, özgürlükler, demokrasi, 14 Mayıs'ta bu denizin hemen karşısında yıllardır bakmaktan hüzün duyduğumuz Yassıada'daydık. Orada sayın Cumhurbaşkanımızın teşvikiyle başlatılmış olan demokrasi projesini hayata geçirdik.

- Şimdiye kadar Kılıçdaroğlu2ndan 27 Mayıs'ı lanetleyici bir söz duydunuz mu? Menderesin şpahadetinde kimin sorumluluğu varsa tarih önünde hesabını verecek.

- Mısır'ın ilk seçilmiş cumhurbaşkanı Mursi'ye modern firavunlar idam cezası verdiler. Buradan Kahire'ye selam olsun.

- Nasıl bir zulüm düzeni kurduklarını biliriz. 2002'de kurucu genel başkanımızı yasakladılar ama bizim iktidar olmamızı durdurabildiler mi? E-muhrura verdiler sandılar ki kaçar gideriz ama karşılarında Recep Tayyip Erdoğan vardı. Hep bizi engellemeye çalıştılar, bizim yürüyüşümüzü durdurabildiler mi? Elif gibi ayakta duranlar baskılar karşısında asla eğilmez.

- Milletle barışık sistemlerden yeni bir Ortadoğu'dan korktular.

- 7 Haziran sadece Türkiye'nin seçimi değil Ortadoğu'nun, Balkanların ve Kafkasların seçimidir. Onlar özgürlüklerin lafını eder AK Parti özgülüklerin, hürriyetlerin teminatıdır.

"TÜRKİYE'YE SİSİ ARIYORLAR"

- AK Parti'yi suçlayarak Türkiye'ye bir Sisi arıyorlar. Buna izin verir misin İstanbul? Özgürlüklerin devamı için AK Parti demeye devam edecek miyiz? Özgürlükler insan onurudur ve bu onuru korumak için ayağa kalkmaya var mıyız? Zalimlere karşı dimdik durmaya var mıyız? 

- 2002'de iktidara geldiğmizde Türkiye IMF'ye borç dileniyordu. IMF'ye borcu kim kapattı?

- Günlerdir Kılıçdaroğlu yalan dolan edebiyatı yapıyor.

- Bizim dönemimizde öğrenci bursları bile 300 liraydı. Engelli kardeşlerimize 25 lira veriliryordu şimdi 417 lira veriyor.Herkes bize teşekkür ediyor Kılıçdaroğlu ise yalan konuşmaya devam ediyor.

- Şimdi diyor ki bana 4 yıl verin yeter. İstanbullular Kağıthane'ye Kağıttepe diyen, oy atmak için sandığıonı bulamayan birine devlet emanet edilir mi? Niye 4 yıl istiyor. SSK'da yatığı gibi geleyim şu hazineyi tam takır edeyim gideyim diyor.

- Biz 2002'den bu yana 737 hastane yaptık 1337 sağlık tesisi yaptık. Biz iktidara geldiğimizde 617 ambulans vardı şimdi ise 4387 ambulans var.

EMEKLİLERİMİZ İÇİN ADIMLAR ATACAĞIZ

- Emekli maaşını her bir kademede 6 kattan 10 kata kadar artıran AK Parti'dir. Emeklilerimize sesleniyorum, en kısa zamanda emeklilerimizin hayat standardını yükseltecek adımı atacağız.

BU DEV ARTIK AYAĞA KALKTI

- Dışarıdaki tuzak kurucular baktılar ki Türkiye ayağa kalkıyor, Dışarıya borcunu ödedi. Türkiye'nin her bir köşesi, her bir şehri büyük yatırımlara yürüyor. Baktılar ki sadece kendisine değil, kendi vatandaşlarına değil, bütün mazlumlara kucak açan bir Türkiye var.

4 YIL DEĞİL 4 SAAT BİLE VERİLMEZ
Kılıçdaroğlu diyor ki "bana 4 yıl verin". Kağıthane'ye Kağıttepe diyen, oy atmaya dahi gidemeyen birine 4 yıl değil 4 saat verilmez


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam