Davutoğlu: Hayali olmayanlar utansın

Asayiş haber 15 Nisan 2016 12:54
A
a

TRT/ Video Haber İzle Kocaeli'de gençlere seslenen Başbakan Davutoğlu, "Tekrar söylüyorum gençler hep hayal kurun. Evet bizim ülkemiz için hayalimiz var rüyamız var. Hayali olmayanlar utansın, rüyası olmayanlar utansın." dedi.

http://<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/PZNQw440yA4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Kocaeli Gençlik Çalıştayı'nda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bazıları dediler ki bunlar hayal görüyor. İşte şimdi tekrar söylüyorum gençler hep hayal kurun. Evet bizim ülkemiz için hayalimiz var rüyamız var. Hayali olmayanlar utansın, rüyası olmayanlar utansın." dedi.

Başbakan Davutoğlu konuşmasının devamında, "Hepinizi sevgiyle muhabbetle selamlıyorum. Kocaeli'nin yeri bizim yüreğimiz. Yol boyunca bizi selametle karşılayan Kocaeli'yi selamlıyorum. Kocaeli'nde muazzam bir damar var. Kocaeli üretimin emeğin şehri. Kocaeli ürettiğini hakkaniyetle paylaşma şehri.

Sizlerle beraber olmak bize heyecan veriyor. Bazen soruyorlar bize yorulmuyor musun hocam diye. Böyle bir gençlikle yorunulur mu? Sizi bir araya getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibini kutluyorum.

"AK YÜZLÜ BİR GENÇLİK YETİŞTİRMELİYİZ"

Artık sadece güzel belediyecilik yapmakla yetinmemeliyiz. Ak yüzlü bir gençlik de yetiştirmek için çabalamalıyız. Sevgili gençler coşkunuz, muhabbetiniz daim olsun. Ak Parti hiç kimsenin değildir. AK Parti bugün de yarında gençliğin elin de yükselecektir. Ak Parti milletindir. 

Bütün AK Parti gençlerini kutluyorum ama Kocaeli gençliği ortalamanın üstüne çıkıyor. Allah bu enerjinizi eksik etmesin.  Bugünkü gençlerden de aranızda nice öncü isimler nice dava hizmetkarları çıkacaktır. Elinizden iç kitap eksik olmasın, gönlünüzde hep kitap sevgisi olsun. 

Allah bizden yanadır. Millet bizden yanadır. Öyle dinamik öyle güçlü aktif. 

"ARALIK AYINDA SÖZ VERMİŞTİM"

Söz vermiştim aralık ayında Hükümeti kurulunca hafta içinde bir gün Batı'da bir gün Doğu'da olucam diye. Mardin, Van, Bingöl, Silopi, Diyarbakır, Şanlıurfa'daydım, oradan sizlere selam getirdim.

İzmir, Manisa, Konya, İstanbul'daydım, şimdi buradaydım. Biz enerjiyi milletimizden alırız, hem çalışırız, hem de bu ülkenin birliği beraberliği için yola çıkarız.  Biz yola çıkarken kendine tam güvenen bir gençlik hayal ediyorduk. İşte şimdi bu gençliği karşımda görüyorum.

"HAYALİ OLMAYANLAR UTANSIN"

Bazıları dediler ki bunlar hayal görüyor. İşte şimdi tekrar söylüyorum gençler hep hayal kurun. Evet bizim ülkemiz için hayalimiz var rüyamız var. Hayali olmayanlar utansın, rüyası olmayanlar utansın.

"KİMSEYE SIRTINIZI DÖNMEYİN"

Size realist olun diyenlere, bizim bekleyecek bir saniyemiz bile yok diyerek yola devam edin. Kimseye sırtınızı dönmeyin.

Eğer öyle olmasaydık Türkiye bu noktaya gelemezdi. 3 Kasım 2012'den beri Türkiye'yi en güçlü ülkeler arasına getirdik.

Allah'a şükür bizim mayamız sağlam. Bu mayayı daha da geliştireceğiz." dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam