Cumhurbaşkanı Erdoğan'ınn Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerlerden 11'u daha Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi'nde yakalandı

Asayiş haber 1 Ağustos 2016 02:40
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ınn Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerlerden 11'u daha Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi'nde yakalandı
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyenler arasında bulunan 11 asker Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandı. Yakalananlar arasında suikastçıların elebaşı Binbaşı Şükrü Seymen'in de olduğu bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerlerden 11'u daha Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi'nde yakalandı. Şirinköy Mahallesi'nde bir vatandaşın kaçan darbeci askerlerden 5'ini bir su kanalında gördüğü ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda Jandarma Özel Harekat ekibi sevk edildi.

Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırı düzenledikten sonra kaçan darbeci askerlerden 9'u Muğla'nın Ula İlçesi'nde yakalandı. Yakalanan askerler karakola götürüldü. Saat 06.30 sıralarında bir darbeci asker daha yakalandı. 11.'nci darbeci asker sabah 07:00 sıralarında yakalandı. Böylece yakalanan firari askerlerin sayısı 11 oldu. Öte yandan, yakalanan kaçak askerlerin kimlikleri belirlendi, elebaşı Binbaşı Şükrü Seymen de yakalananların içinde olduğu öğrenildi.

Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırı düzenledikten sonra kaçan darbeci askerlerin Muğla'nın Ula ilçesi Şirinköy bölgesinde bulunduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip kaydırıldı.

Operasyon başlatan jandarma timleri megafonlarla darbeci askerlere yönelik ’teslim olun’, çağrılarında bulunmaya başladı.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyenler arasında bulunan 9 asker daha Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandı.

Muğla Valisi Çiçek, kaçak askerlerin elebaşı komutanı Binbaşı Şükrü Seymen'in yakalandığını açıkladı

9 darbeci asker helikopterle karakola götürüldü.

Sabah saatlerinde ise Bingöl'den gelen özel hareket polisleri bir firari askeri daha yakaladı. Böylece yakalanan darbeci askerlerin sayısı 10'a yükseldi.

'İdam isteriz' sloganları atıldı

Yakalanan 9 asker, Çetibeli Jandarma Karakolu'ndaki işlemlerinin ardından Muğla'ya gönderildi. Darbeci askerler karakoldan çıkarılırken protesto için toplanan vatandaşlar 'idam isteriz' sloganları attı.

İşte yakalanan hainlerin isimleri:

Binbaşı Şükrü Seyman, Yüzbaşı İsmail Yiğit, Yüzbaşı Ergün Şahin, Yüzbaşı Bahadır Sagun, Yüzbaşı Mehmet Öztürk, Üsteğmen Murat Köse, Üsteğmen Mehmet Demir, Üsteğmen Enes Yılmaz ve Teğmen Muhammet Burak İpek.

ELEBAŞI BİNBAŞI ŞÜKRÜ SEYMEN

 

 

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam