Cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı!

Politika 8 Eylül 2022 05:53
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı!
A
a

2023 seçimlerine adım adım yaklaşılırken adayların kim olacağı merak ediliyordu.Son dakika: 2023 Haziranı'nda yapılacak seçimlere 1 yıldan az bir süre kaldı. Vatandaşlar kimlerin aday olacağını merak ederken Cumhur İttifakı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adaylığını ilan etmişti...

sinan_ogan_aday_cumhurbaskani

Son dakika: 2023 Haziranı'nda yapılacak seçimlere 1 yıldan az bir süre kaldı. Vatandaşlar kimlerin aday olacağını merak ederken Cumhur İttifakı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adaylığını ilan etmişti.

SİNAN OĞAN ADAYLIĞINI DUYURDU

Millet İttifakı'nın çıkaracağı aday henüz netlik kazanmazken bir isim Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyduğunu duyurdu. Daha önce Türk milliyetçilerini temsil edecek bir isim çıkmaması durumunda cumhurbaşkanı adayı olacağını dile getiren MHP Eski Milletvekili Sinan Oğan, adaylığını resmen açıkladı. Oğan, sosyal medyadaki profiline "Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı" ibaresini ekledi.

"TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİ ADAYSIZ BIRAKMAYACAĞIM"

Sinan Oğan daha önce de konuyla ilgili bir açıklama yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Kılıçdaroğlu aday olursa ben de aday olurum. Bizim hedefimiz Türk milletinin oy vereceği bir aday çıkartılması. Çıkartmıyorsanız Türk milliyetçilerini adaysız bırakmayacağım. Ben aday olacağım."

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam