ÇORUMLU TRAFIK POLISI FATIH ALAGÖZ KAZADA ŞEHIT OLDU

ÇORUM 29 Ocak 2016 16:31
Videoyu Aç ÇORUMLU TRAFIK POLISI FATIH ALAGÖZ KAZADA ŞEHIT OLDU
A
a

İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Alagöz'ün yeğeni, polis memuru İsmet Fatih Alagöz, içinde bulunduğu polis aracına ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in otomobiliyle çarpması sonucu vefat etti.

Sondakika : Çorum'lu şehit Polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün cenazesi Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim Ve Araştırma Hastanesi getirildi .Cumartesi saat 11:30 Hastane Morgundan alınarak Ulu camiye getirilecek ve Öğle Namazını sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Ulu mezarlıkta defnedilecek

Rüzgar Çetin'in aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu şehit polis İsmet Fatih Alagöz için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde cenaze töreni düzenleniyor.

Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne şehit polis İsmet Fatih Alagöz'ün Türk bayrağına sarılı naaşı getirildi. Cenaze törenine şehidin eşi ve iki çocuğunun yanı sıra İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, CHP Grup Başkan vekili Engin Altay ve çok sayıda meslektaşı katıldı. Şehit polisin eşi ve meslektaşları törende gözyaşı döktü. Törenin ardından şehit polis İsmet Fatih Alagöz'ün cenazesi memleketi Çorum'a götürülecek


Beşiktaş'ta bir polis memurunun şehit olduğu, birinin de ağır yaralandığı kazaya ilişkin gözaltına alınan Rüzgar Çetin, "bilinçli taksirle ölüm ve yaralamaya sebep olmak" suçundan tutuklandı.

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu olan Rüzgar Çetin, Çağlayan Adliyesi'nde çıkarıldığı Nöbetçi İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği'nde ifade verdi. Hakimlik, Çetin'in "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına sebep olmak" suçundan tutuklanmasını kararlaştırdı. Kararın ardından Çetin'in, Metris Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

Çetin'in, ifadesinde "Orta şerit boştu. Oraya doğru manevra yapmak isterken aracım kaydı. Çok üzgünüm, çok pişmanın" dediği belirtildi.

Çırağan Caddesi'nde Ortaköy yönüne seyreden 34 A 4342 plakalı trafik polisi aracı, karşı yönden gelen 34 RUZ 27 plakalı otomobille çarpışmış, araçtaki iki polis memuru ağır yaralanmıştı. Polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesi'nde şehit olmuş, diğer polis memuru ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Karşı yönden gelen araç sürücüsünün Rüzgar Çetin olduğu anlaşılmış, Çetin gözaltına alınmıştı. Rüzgar Çetin, soruşturmayı yürüten savcılıkça Türk Ceza Kanunu'nda 15 yıla kadar hapis cezası öngörülen "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına sebep olmak" suçundan tutuklanması istemiyle Nöbetçi İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmişti.

Çetin 2004'ten itibaren 28 trafik cezası almış

Rüzgar Çetin, ehliyetini aldığı 2004'ten itibaren 28 trafik cezası aldı. Bu cezaların 11'ini emniyet kemerini takmamaktan alan Çetin'e en son 16 Eylül 2015'te tehlikeli şerit değiştirmekten ceza uygulandı.

Çetin'in ehliyetine 13 Temmuz 2006'da alkollü araç kullandığı gerekçesiyle 6 ay el konulduğu öğrenildi. Ardından 9 Ağustos 2007'de ikinci kez alkollü araç kullanırken yakalanan Çetin'in ehliyetine 2 yıl el konulduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle Rüzgar Çetin'in ehliyetine, üflemeli alkol cihazını reddettiği gerekçesiyle 2 yıl, hastanedeki kan testinde yasal sınırın üstünde alkol çıkması sebebiyle 6 ay, 100 ceza puanını doldurduğu için ise 2 ay el konulacak. Rüzgar Çetin'in 28 Eylül 2018'e kadar ehliyetini alamayacağı öğrenildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam