Çorum FK Yeni Forvet Sinan Kurumuş’ta mutlu son

ÇORUM 1 Ekim 2020 19:01
Videoyu Aç Çorum FK Yeni  Forvet  Sinan Kurumuş’ta mutlu son
Çorum FK Yeni Forvet Sinan Kurumuş’ta mutlu son
A
a

Geçtiğimiz sezon Manisa FK forması altında mücadele eden Sinan Kurumuş ile transfer döneminin ilk gününden itibaren Çorum FK yönetimi kulübü ile olan sözleşmesi nedeni ile bonservis sorununu çözemediği için anlaşma olmamıştı. Başkan Fatih Özcan hafta başında yaptığı paylaşımda bonservis sorunu nedeni ile Sinan Kurumuş transferinden vaz geçtiklerini açıklamıştı. Önceki gün Çorum’a davet edilen Boluspor’dan Mustafa Batuhan Altuntaş ile anlaşma olmayınca yeniden rota Sinan Kurumuş’a döndü.

Önceki gün yapılan görüşmeler sonunda Manisa FK ile anlaşma sağlaşan kırmızı siyahlı takım futbolcuyu Çorum’a davet etmişti. Dün sabah saatlerinde Çorum’a gelen Sinan Kurumuş ile yapılan görüşmeler sonunda kesin anlaşma sağlandı ve üç yıllık sözleşme imzalandı. Sinan Kurumuş’un lisansının diğer yeni transferlerinki ile birlikte çıkarıldığı açıklandı.

Sinan Kurumuş 1994 İnegöl doğumlu. Ankaragücü takımında 2012’de ilk profesyonel imzayı atan Kurumuş 2013 yılında Beşiktaş’a transfer oldu. Ardından Boluspor, Kahramanmaraşspor, Tepecikspor ve Bayrampaşa kulüplerinde kiralık olarak forma giydikten sonra 2016’da Pendikspor’a transfer oldu. Ardından Kırklareyispor, Hatayspor ve son olarakta geçtiğimiz sezon Manisa FK takımında forma giyen Sinan Kurumuş Süper Lig’de 12 maç iki gol, 1. ligde 31 maç üç gol, 2. ligde 157 maç  gol attı. İki kez milli formayı giyen Sinan Kurumuş geçen sezon Manisa FK’da   maçta forma giydi ve  gol attı.

Kurumuş geçen sezonda Çorum FK maçında son bölümde oyuna girmiş ve takımının ikinci golünü atmıştı.


 
Çorum FK Yeni Forvet Sinan Kurumuş’ta mutlu son
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam