Çorum FK'nın ilk yabancısı David Patrick Sambissa

ÇORUM 3 Temmuz 2023 00:19
Videoyu Aç Çorum FK'nın ilk yabancısı David Patrick Sambissa
A
a

Kırmızı Siyahlı takımın yeni sezon transfer görüşmelerini sürdüren Çorum FK CEO’su Abdulhamit Yıldız sol kanat oyuncusu 27 yaşındaki David Patrick Sambissa ile büyük oranda anlaştı...


 
  • Çorum FK’nın tarihindeki ilk yabancı transferi Gabon’dan David Patrick Sambissa olacak.

2013 yılında Fransa Lig 2’de FC Girondis takımıhda futbola başlayan David Patrick Sambissa Fransa U 17 Yaş altı milli takımında da forma giydi. Bu takımda 2016 yılına kadar oynayan Sambissa 2017-18 sezonunda Lig 3 takımı US Lege Cap’a transfer oldu.2018-19 sezonunda  Keukan Kampionen Divisie takımına transfer olan bu takımda 87 maça  çıkan Sambissa biten sezonda SC Cambuur takımında forma giydi.Sol ön ve savunma ile sağ kanatta ta forma giyen David Patrcm toplam 166 maça çıktı 19 gol attı ve 11 sarı kart kordu.Sambissa ile büyük oranda anlaşma sağlandığı bu hafta içinde resmi imzanın atılmasının ardından Çorum’a gelerek takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. 

---------------------------------------------------
Çorum FK yeni sezon hazırlıklarını için bugün akşam saatlerinde tesislerde toplandı ve yarın yapacağı antrenmanla çalışmalara başlayacak.Kırmızı Siyahlı takım Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde bugün akşam saatlerinde Çorum FK tesislerinde toplandı.Bayram dönüşü olması ve trafik yoğunluğu nedeni ile Teknik Heyet dün akşamki antrenmanın mecburi olmadığını belirterek futbolculardan sakin yolculuk etmelerini ve akşam saatlerinde tesislerde olması gerektiğini söyledi.

Akşam saatlerinde tesislerde toplanan kırmızı siyahlı takım futbolcuları kondisyon salonunda bireysel antrenman yaparak günün tamamladılar.Çorum FK bu akşam takım olarak ilk çalışmasını yaparak yeni sezon hazırlıklarına start verecek.Teknik Direktör Tahsin Tam yönetiminde bugün başlayacak ilk etap çalışmaları 10 Temmuz pazartesi gününe kadar devam edecek.

İlk etabın ardından üç günlük izne çıkacak Çorum FK 13 Temmuz’da Bolu Koru Otel’de ikinci etabın ilk çalışmasını yapacak.21 Temmuz cuma gününe kadar ikinci etap çalışmalarını yapacak Çorum FK iki günlük izin yapacak ve 23-30 Temmuz tarihleri arasında Bolu Koru Otel’de üçüncü etap çalışmalarını yapacak. Kırmızı Siyahlı takım bu etapta hazırlık maçları ile lig öncesinde güç deneyecek.

Çorum FK Bolu Koru Otel kampının ardından 4 Ağustos’ta Çorum’da tesislerde toplanarak lig öncesi son etap çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak.




 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam