Çorum FK-Manisa FK maçı 15:30'da

ÇORUM 18 Eylül 2020 09:46
Videoyu Aç Çorum FK-Manisa FK maçı 15:30'da
A
a

Çorum FK, zorlu grupta ilk hafta evinde iddialı takımlardan Manisa FK'yı konuk edecek. İkinci haftayı bay geçerken üçüncü haftada zorlu Kocaelispor deplasmanına gidecek.Çorum FK-Manisa FK maçı pazar günü gündüz oynanacak...


Çorum spor FK yönetimi hafta sonu Manisa FK ile oynanacak maçın gece oynanması için TFF'ye müracaata bulunmuştu.TFF yetkililerinin dün yeni şehir stadyumunda yaptıkları incelemede mevcut Jeneratörlere güç desteği yapılması gerektiğini ifade ettiler.Bu nedenle maçın gündüz oynanması yönünde görüş beyan ettiler.


İşte Çorum FK’nın 2020-21 sezonu ilk yarı fikstürü


1. Hafta: Çorum FK - Manisa FK.
2. Hafta: Bay 
3. Hafta: Kocaelispor - Çorum FK.
4. Hafta: Çorum FK - Afjet Afyonspor.
5. Hafta: İnegölspor- Çorum FK.
6. Hafta: Çorum FK - Niğde Anadolu FK.
7. Hafta: Ergene Velimeşe-Çorum FK.
8. Hafta: Çorum FK - Ankara Demirspor.
9. Hafta: Sancaktepe FK- Çorum FK.
10. Hafta: Çorum FK- Amed Sportif.
11. Hafta: Kahramanmaraşspor-Çorum FK.
12. Hafta: Çorum FK - Anagold24 Erzincanspor.
13. Hafta: Hekimoğlu Trabzon - Çorum FK.
14. Hafta: Çorum FK - Şanlı Urfaspor.
15. Hafta: Uşakspor - Çorum FK.
16. Hafta: Çorum FK - Hacettepespor.
17. Hafta: Zonguldak Kömürspor-Çorum FK.
18. Hafta: Çorum FK - Gümüşhanespor. 1
9. Hafta: Sarıyer - Çorum FK.



 

YENİ STAD-İLK MAÇ-İLK HEYECAN BAŞLIYOR

Çorum FK-Manisa FK maçı 15:30'da...

Çorum FK sezonun ilk maçında yarın sahasında Manisa FK’yı konuk ediyor...

Çorum FK ile Manisa FK arasındaki zorlu maçı MHK’nin yeni gözdelerinden İstanbul bölgesi genç hakemi Yalçın Taşkınfurat yönetecek...

Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı aynı zamanda Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ında destekleri saha değişimi dün akşam saatlerinde tamamlandı. Öte yandan maçın gece oynanması için yapılan girişim ise ilk maçta risk oluşturması nedeni ile bu maçlık ertelendi. Federasyon’un tesbit ettiği ufak eksikleri 1 Aralık tarihine kadar tamamlaması için süre verildi...

Çorum FK ve Manisa FK'da da maç öncesi testler dün yapıldı.
Sağlık İl Müdürlüğü’nden gelen ekipler tesislerde tüm takım ile birlikte kulüp çalışanlarının testleri alındı.Kovid 19 PCR testleri sonuçlanmış ve testler negatif çıkmıştır." denildi bize...

Çorum FK - Manisa FK maçını kırmızı siyahlı takım sezona iyi başlayarak evinde galibiyetle ayrılmak istiyor.

Yeni sezon ve yeni stadyumda oynayacağı ilk maçta Çorum FK saha ve seyirci avantajını kullanamayacak. Pandemi nedeni ile seyircisiz oynanacak maçta taraftar desteği bulamayacak kırmızı siyahlı takım sahada da dün yaptığı antrenmanla sadece iki kez çalıştı. Manisa FK maçına çıkacak...

Sezona oldukça iddialı transferlerle giren ve son transferleri ile hedefi bir anda zirveye çeviren Çorum FK’da bu zorlu maç öncesinde üç önemli eksik bulunuyor. Geçen sezondan iki maç cezası bulunan Cengiz Ötkün, sakat Kerem Çağatay ve fiziksel eksiği bulunan Yılmaz Can Taştıran yarın oynanacak maçta forma giyemeyecek...

Konuk Manisa FK ise geçen sezon yaptığı büyük yatırımın karşılığını alamayıp hedefe ulaşamayınca kadroda büyük çaplı bir revizyona gitti. Üç futbolcusunu Çorum FK alan siyah beyazlı takımda yeni transferler ve yeni teknik direktör ile sezona yine iddialı başlıyor. Siyah beyazlı takım son olarak kadrosuna kattığı Süper Lig’de Galatasaray’da ve bir çok takımda forma giymiş Mehmet Güven ile morallendi.

Çorum FK Teknik Direktörü Bahri Kaya, zor bir maça çıkacaklarını ve kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Tecrübeli teknik adam önceki akşam yeni stadyumda yapılan ilk antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sezonun ilk maçında evlerinde grubun güçlü takımlarından Manisa FK ile oynayacaklarını belirterek ‘Yeni stadımızda ilk çalışmamızı yaptık.

İyi bir kamp ve hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Sakat Kerem, cezalı Cengiz ve antrenman eksiği olan Yılmaz Can bu maçta forma giyemeyecek. Yapılan test sonucunda ne çıkacağını bilmiyoruz o yüzden dikkat etmemiz gerekiyor. Tüm durumlara göre planımızı yaptık.

Kritik maçlar öncesinde testler sonucunda pozitif çıkma durumuda mümkün, Her ne kadar kamp dönüşü tesislerimizde izole durumda olsakta pozitif çıkma ihtimalı tabiki var. Kadromuzda 24 oyuncumuz var üçü oynayamayacak durumda. Üç kalecimiz dışında 18 futbolcumuz var.

Kim oynarsa oynasın forma verdiğimiz arkadaşımız çıkıp elinden geleni yapacaktır. Yeni sezon, yeni stad, yeni bir takım inşallah bu yeniliklere yeni güzellikler ekleyerek devam edeceğez dedi .

İlk maçları kazanmak hen zaman çok önemlidir. Rakip kim olursa olsun evimizde oynayacağımız maçı kazanmak çok önemli. Rakibin gücü bizi ilgilendirmiyor, biz sahaya çıktığımızda kendi oyunumuzu sahaya koyup kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok.

Bunun içinde bütün futbolcularımın doksan dakika boyunca sahada ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerine inanıyorum Transferde arayışımız devam ediyor. Volkan Akyıldız’ın ayrılmasının ardından yerine bir isim almak istiyoruz. Fakat bunun için acele etmiyoruz. En iyisini almayı düşünüyoruz ve geç olsun ama güç olmasın mantığı ile transferin son güne kadar saklı tutuyoruz’ dedi.







 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam