Çorum FK-Kocaeli spor maçı

ÇORUM 7 Şubat 2021 02:43
Videoyu Aç Çorum FK-Kocaeli spor maçı
A
a

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup 22.hafta maçında Çorum FK ile Kocaelispor, karşı karşıya geldi.Çorum Futbol Kulübü bugün sahasında grubun güçlü ekiplerinden Körfez temsilcisi Kocaelispor'u konuk ettiği maçta 1-0 mağlup oldu...

 


🏆 2.Lig
📌 22. Hafta
🆚 Kocaelispor
📆 07.02.2021
⏲️ 13.00
📍 Çorum Şehir Stadyumu
🎥Takımımız, kendi sahasında karşılaşacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını tesislerinde yapmış olduğu antrenmanla tamamladı.
Çorum FK’nın  sahasında oynayacağı zorlu Kocaelispor maçını İzmir bölgesi genç hakemlerinden Mehmet Çağatay Lakot yönetecek.

Çorum Şehir Stadyumunda oynanacak olan müsabakada Mehmet Çağatay Lakot orta Hakem olarak görev yapacak. Çağrıcan Pazarcıklı 1. Yardımcı Hakem,  Muhammet Ali Doğan ise 2. Yardımcı Hakem olacaki  Emre Bulut ise karşılamada Dördüncü Hakem.




🏆 2.Lig
📌 22. Hafta
🆚 Çorum FK 0-1 Kocaelispor
📆 07.02.2021
⏲️ 13.00
📍 Çorum Şehir Stadyumu
Maçta dakika : İkinci yarı
Gool: Kocaeli (Penaltıdan)12.Mustafa Tahir Babaoğlu

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Çorum FK, 22. hafta maçında sahasında Kocaelispor’u ağırladı. Play-Off mücadelesi veren Kırmızı Siyahlılar, rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada fırsatı değerlendiremedi.

Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi İzmir Bölgesi Hakemi Mehmet Çağatay Lakot yönetti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kocaelispor maçın 12. dakikasında Tahir Babaoğlu’nun penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısına çok hızlı başlayan Çorum FK, üst üste ataklarla rakip kaleyi zorladı ama aradığı golü bir türlü bulamadı. Maç 1-0 rakip takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Bu mağlubiyetle 26 puanda kalan Çorum FK, haftayı 11. sırada kapattı.












#Çorum
#hitittvnet
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam