Çorum FK'dan 4 Transfer birden yaptı

ÇORUM 13 Temmuz 2023 20:31
Videoyu Aç Çorum FK'dan 4 Transfer birden yaptı
A
a

Kırmızı Siyahlı takım kamuoyunda daha önce ismi geçen isimler forvet arkası Enes Köç, kanat oyuncusu Geraldo, sol bek Caner Cavlun ve kanat oyuncusu Ahmet İlhan Özek ile resmi imzayı attı ve dört futbolcu yeni takımları ile ilk antrenmana çıktılar...


 

 

  • Çorum FK, Bolu kampında ilk antrenmanı öncesinde dört isme birden imza attırdı...
  • Kırmızı Siyahlı takım kamuoyunda daha önce ismi geçen isimler forvet arkası Enes Köç, kanat oyuncusu Geraldo, sol bek Caner Cavlun ve kanat oyuncusu Ahmet İlhan Özek ile resmi imzayı attı ve dört futbolcu yeni takımları ile ilk antrenmana çıktılar.

TFF 2. Lig Beyaz Grubu şampiyon olarak tamamlayan ve 1.Lig'e yükselen temsilcimiz Çorum FK, yeni sezon öncesi transferde hız kesmiyor. Kadrosunu tecrübeli iki yabancı oyuncuyla güçlendiren kırmızı siyahlılar dört transfere daha imzayı attırdı. Defans, orta saha ve forvete yeni takviyeler yapan Çorum FK, defans oyuncusu Caner Cavlan ve orta saha oyuncusu Enes Küç ile 2'şer yıl, kariyerinde Süper Lig tecrübesi bulunan kanat forvet oyuncusu Ahmet İlhan Özek'le 1+1 yıllık anlaşma sağladı...

1991 Brezilya doğumlu ve tam ismi Hermenegildo da Costa Paulo Bartolomeu olan Türkiye’de Geraldo olarak tanınan kanat oyuncusu Türkiye’ye 2020-21 sezonunda El Ahly takımından Ankaragücü’ne geldi. bu sezon başında ise Ümraniyespor ile anlaşan Gerolda Türkiye’de Türkiye Kupasında 5, 1. ligde 27 ve Süper Lig’de 45 maça çıktı ve toplam gol sayısı iki.

detail-photo-fancybox-4

ENES KÜÇ

 1996 Almanya Berlin doğumlu forvet arkası oynayan futbolcu Almanya’da Boçhum U 19, Hamburg, Berliner AK ve son olarakta geçen sezon Viktoria Berlin takımlarında forma giydi. 249 maç oynayan Küç 52 gol attı.

detail-photo-fancybox-3

AHMET İLHAN ÖZEK 

1988 Aydın doğumlu Ahmet İlhan Özem Aydınspor alt yapısında başladıktan sonra Bozüyükspor’da ilk profesyonel imzayı atı ardından Manisaspor, Karabükspor, Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği, Giresunspor ve son iki sezonunda Altınordu formasını giydi. U 21 liginde 1, Türkiye Kupası’n da 34, 2. ligde 61, 1. ligde 140, Süper Lig’de 177 milli takımda özel turnuvalar ve maçlarda ise 8 olmak üzere toplam 331 maça çıktı ve bu maçlarda 85 gole imza attı.

detail-photo-fancybox-2

CANER CAYLAN

1992 Hollanda doğumlu Caner Cavlun Hollanda da başladığı futbol hayatında Türkiye’ye ilk kez 2016-17 sezonunda Şanlı Urfaspor ile geldi ve ardından sonraki sezon Heerenveen’e döndü bir sonraki sezon Boluspor’a transfer  olarak yeniden Türkiye’ye dönen Cavlun Austria Wien ve FC. Emmen takımlarında oynadıktan sonra geçen sezon Bandırmaspor ile yeniden Türkiye’ye döndü. Cavlun Türkiye’de Kupa’da 7 ve TFF 1. ligde ise seksen maça çıktı. Cavlan geçen sezon Bandırmaspor’da 23 maça çıktı. Türkiye’de üç takımda attığı gol sayısı ise beş.

detail-photo-fancybox-0

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam