Çorum FK- Manisa FK maçına 282 kişi stada giriş yapabilecek

ÇORUM 17 Eylül 2020 16:35
Videoyu Aç Çorum FK- Manisa FK maçına 282 kişi stada giriş yapabilecek
A
a

Seyircisiz maça protokolden girecekler listesinde Milletvekilleri ve Belediye Başkanı bile bulunmuyor.Yayınlanan genelgeye göre 2. ligde ev sahibi takım 87, misafir takım 48 kşi bildirirken sahada ise Federasyon müsabaka görevlisi 10, görsel ve yazılı medya 20, resmi görevliler ve resmi güvenlik 29 ve protokol ve tff yöneticisi 45 olmak üzere toplam 282 kişi stada giriş yapabil


Seyircisiz maça protokolden girecekler listesinde Milletvekilleri ve Belediye Başkanı bile bulunmuyor. misli.com 2. ve 3. ligde heyecan bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor. Çorum FK sezonun ilk maçında pazar günü sahasında Manisa FK’yı konuk edecek. Pandemi nedeni ile seyircisiz oynanacak maçta Futbol Federasyonu yayınladığı genelge ile stada girebilecekleri tek tek belirlemiş.

Buna göre 2. lig maçlarında stada iki takım sporcu, teknik heyet ve ve diğer tüm görevlilerin ve yöneticilerin toplam 239 kiyi sıtada girebilecek. İşin ilginç yanı protolde izleyecekler arasında milletvekilleri ve Belediye Başkanları bile bulunmuyor. Federasyon’dan yayınlanan genelgeye göre protokol tribününe ev sahibi kulüpten 20, misafir kulüpten 20 kişi, Federasyon Başkanı ve Yöneticileri ile Başkan tarafından görevlendirilecek kişiler ile birlikte müsabakanın oynandığı ilin Valisi veya görevlendireceği Vali Yardımcısı, İlçelerde Kaymakam, İl Emniyet Müdürü, Jandarma Bölgeslerinde Komutan, İl Spor Savcısı, Gençlik ve Spor İl Müdürü ve il müdürlüğü protokol görevlisi stada girebilecek.

Protokol tribününe girecek kişilerin listesi müsabaka organizasyon toplantısında TFF temsilcisine verilecek. Yayınlanan genelgeye göre 2. ligde ev sahibi takım 87, misafir takım 48 kşi bildirirken sahada ise Federasyon müsabaka görevlisi 10, görsel ve yazılı medya 20, resmi görevliler ve resmi güvenlik 29 ve protokol ve tff yöneticisi 45 olmak üzere toplam 282 kişi stada giriş yapabilecek. Öte yandan stada giriş hakkı olanlardan saha içinde bulunacak, teknik heyet, futbolcular ve diğer tüm görevliler covid-19 testi yaptırmak zorunda. Sahaya girmeyecek ve tribünden maçı izleyecek olanlar ise test yaptırma zorunluluğu bulunmuyor ancak HES kodu almak zorundalar.



HALİL ÖZTÜRK /HAKİMİYET SPOR

 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam