Çorum FK - Şanlıurfa Spor

ÇORUM 9 Aralık 2020 08:04
Videoyu Aç Çorum FK - Şanlıurfa Spor
A
a

Çorum Şehir Stadyumu’nda saat 13.00’te Ankara bölgesi hakemlerinden Yiğit Peşin maçı yönetecek.Yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Yavuz Bahadır Ordu ile Salih Burak Demirel yapacak.Karabük bölgesinden Taner Tuncer de maçın dördüncü hakemi olacak...



Ev sahibi takım Çorum FK 2.Lig Beyaz grupta 15.sıraya kadar geriledi. Çorum Futbol Kulübü, kendisi gibi haftalardır galip gelemeyen  en altta sıradaki Şanlıurfaspor karşısında mutlak gailbiyet hedefliyor.İki takımın da “çıkış maçı” olarak gördüğünü söyleyebiliriz.

Ligde, koronavrüs nedeniyle 3 maçı ertelenen Çorum FK oynadığı 9 maçta 8 puan toplarken, hedeflediği play-off potasının 12 puan gerisinde bulunuyor. Son 4 maçından sadece 1 puan çıkartabilen Çorum Futbol Kulübü, bugün konuk edeceği Şanlıurfaspor’u mağlup ederek puansız göndermeyi hedefliyor. Sarı-yeşilller Çorum’dan puan ya da puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapıyorlar. Bugünkü maç öncesnde iki takımda da eksikler bulunuyor. Çorum Futbol Kulübü’nde sakatlığından dolayı sezonu kapatan Kıvanç Kaya’nın yanı sıra sakalığı bulunan Tarık Mayhoş kart cezalısı Muhammet Fettahoğlu forma giyemeyecek.

Geçtiğimiz günlerde test pozitif çıkan 5 futbolcunun da karantina süreci devam ediyor. Şanlıurfaspor’da ise sarı kart cezalısı Fevzi Özkan ve kırmızı kart cezalısı Muhammet Talha Küçük takımdaki yerini alamayacak. 8 puanlı Çorum Futbol Kulübü le 2 puanlı Şanlıurfaspor arasında bugün Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanacak maçı Ankara bölgesi hakemlernden Yiğit Peşin yönetecek.
Saat 13.00’te başlayacak maçta Yiğit Peşin’in yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Yavuz Bahadır Ordu ile Salih Burak Demirel yapacak. Karabük bölgesinden Taner Tuncer de maçın dördüncü hakemi olacak.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam