Çorum FK - Isparta 32 maçı Canlı

ÇORUM 16 Mayıs 2023 06:44
Videoyu Aç Çorum FK - Isparta 32 maçı Canlı
Çorum FK - Isparta 32 maçı Canlı
A
a

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta “Birlikte başaracağız” sloganıyla şampiyonluk mücadelesi veren lider Çorum FK, bugün 37.hafta maçında konuk ettiği Isparta 32 spor'u 2-1 yenerek 2.lig Beyaz Grup'un şampiyonu oldu. Çorum FK PTT 1.Lige çıkmayı başardı...

Çorum FK - Isparta 32 maçı Canlı

TFF. 2 Lig Beyaz Grup'ta lider olan Çorum FK, sahasında karşılaştığı Isparta 32 Spor’u 2-1 mağlup ederek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. İşte detaylar...

Tarihinde ilk kez 1. Lig'e çıkan Çorum FK'nın şampiyonluğu kentte büyük bir coşkuya neden oldu. Kırmızı-siyahlı taraftarlar maç başlamadan saatler önce stadyuma gelerek tribünleri doldurdu. Maç boyunca tezahürat eden taraftarlar kırmızı siyahlı ekibi 90 dakika boyunca yalnız bırakmadı.Kırmızı-siyahlı ekibi şampiyonluk maçında ligin ilk haftasından bugüne kadar tüm maçlarını izleyen Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere de tribünden izledi. Bitiş düdüğü ile birlikte büyük bir coşku yaşan Bakan Yardımcısı Dere, hem Çorumluların hemde kırmızı-siyahlı ekibin coşkusuna ortak oldu. Çorum FK: Ali xx, Emre xx, Gökhan xx (Atakan Akkaymak dk. 65 xx), Suat xx (dk. 65 Selim), Murax xx, Ferhat xx, Hurşit xx, Erkan xx, Berkay Can xx, Atakan xx, Sinan xx
Isparta 32 Spor: Furkan x, Ömer x, Musa x, Cemal x, Muhammet x, Hüseyi x, Osman x, Erkan x (Oğuzhan dk. 23 xx), Erdem x, Ömer x, Bahattin x (Koray dk. 34 xx)
  • Goller: Berkay Can (dk. 11), Hurşit (dk. 31) (Çorum FK), Koray Yağcı (dk. 71 pen.)

  • Çorum FK başkanı açıkladı:
  • “İşi gücü bırak stada gel”

Çorum FK, 1. Lig’e yükselmek için sahaya çıkacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluğun en büyük adayı olan Çorum Futbol Kulübü son iki haftaya Şanlıurfaspor‘un dört puan önünde lider olarak girdi.Temsilcimiz yarın sahasında karşılaşacağı Isparta 32 Spor’u mağlup etmesi durumunda Şanlıurfaspor’un sonucuna bakılmaksızın bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.Çorum FK’nın şampiyonluk için bugün sahaya çıkacağı maç saati 15:00’da Çorum Şehir Stadyumunda oynanacak. Sahasında Isparta32 Spor’u ağırlayacak olan kırmızı siyahlılar, sahadan istediği sonucu alarak 1. Lig hasretine son vermek istiyor.


Ligin geride kalan 34 haftalık periyodunda, 22 galibiyet, 7 beraberlik, 5 yenilgi alan Çorum FK, topladığı 73 puanla liderlik koltuğunda otururken, en yakın takipçisi Şanlıurfaspor’la arasında 4 puan fark bulunuyor. Kırmızı-siyahlı takım takım, bugün galip gelmesi halinde, Şanlıurfaspor’un Afyonspor’la deplasmanda oynayacağı maçın sonucuna bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek ve son hafta karşılaşmaları öncesinde 1.Lig’e yükselmeyi garantileyecek. Çorum FK’nın puan kaybında ise Afyonspor-Şanlıurfaspor maçının sonucu önem kazanacak.Çorum spor tarihinin en önemli maçı öncesinde, genel beklenti, Çorum FK’nın Isparta 32 Spor’u yeneceği ve şampiyonluğunu ilan edeceği yönünde. Kırmızı-siyahlı takımda da tüm hesaplar bu doğrultuda yapılmış durumda. Çorum FK’da, sarı kart cezalısı olan sağ bek Serkan Yavuz takımdaki yerini alamayacak.

- Futbolcularıma güveniyorum, iyi bir çalışma dönemi geçireceğiz. Çorum FK karşısında maksimum hırs, azim ve istekle mücadele edeceğiz" dedi. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı. Karaca, futbolcularına sık sık taktiksel anlamda yönlendirmelerde bulundu ve takımını motive etmeye çalıştı. ‘’YA TAMAM YA DEVAM’’Ya tamam ya devam maçlarını oynayacağız, son haftalarda özellikle daha mücadeleci olması ve sahada savaşçı bir performans sergilemesi gerekiyor. Isparta 32 Spor taraftarları da takımını sonuna kadar destekleyerek, son 2 maçta alınacak galibiyetlerle birlikte ligde kalmayı hedefliyorlar. Kalan maçlar, takımın tüm hedeflerini belirleyecek ve Isparta 32 Spor’un geleceği için büyük önem taşıyor.

- Ispartaspor’da Son Durum Ne? Yeni Teknik Patron Hakan Hayati Karaca’nın göreve başlamasıyla birlikte Ispartaspor’a neşe ve disiplin geldi. Yayınlanma: 11 Mayıs 2023 13:02 Yapılan antrenmanda hem futbolcuların hem de teknik kadronun yüzleri gülüyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, 37. Hafta oynayacağı lider Çorum Sk mücadelesinin antrenmanlarına başladı. Antrenman sonrasında açıklama yapan Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca, takımın Çorum FK maçına iyi hazırlandığını söyledi. Karaca, "Çok önemli bir maç olacak bizim için, liderle oynayacağız ve galibiyetin önemli olduğunu biliyoruz.

- Hep birlikte başarının tadını çıkaralım. ‘’ HER ŞEY SON HAFTA BELLİ OLACAK’’Son haftaya kadar sıralama netleşmeyecek. Isparta 32 Spor, son maçını kazanarak ligde kalma umudunu sürdürmek isteyecek. Ancak, Batman Petrolspor da Şanlıurfaspor karşısında puan kaybetmezse, Isparta 32 Spor’un ligde kalması zorlaşacak. Bu nedenle, Isparta 32 Spor’un hem lider Çorumspor’a karşı hem de son haftadaki Sivas Belediyespor maçında mutlak galibiyetlere ihtiyacı
olacak.

- Bu nedenle takımın antrenörü ve oyuncuları, son haftalarda yaptıkları çalışmalarla birlikte tüm enerjilerini bu iki maça odaklamış durumda. ‘’TARAFTARLAR TAKIMININ YANINDA’’Taraftarlar da takımlarını sonuna kadar destekleyeceklerini belirterek, maçların Isparta 32 Spor için ne kadar önemli olduğunu vurguluyorlar. Maçların başarıyla sonuçlanması halinde takımın ligde kalacağına inandıklarını ifade ediyorlar. Isparta 32 Spor'un bu zorlu maçları kazanarak ligde kalması için tüm sporseverlerin yanında olduğunu belirtmek gerekiyor. Son maçlarda takımımızı yalnız bırakmayalım ve destek verelim.

 

 

Çorum FK - Isparta 32 maçı Canlı
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam