Çorum FK - İnegölspor Maçı

ÇORUM 19 Nisan 2023 02:56
Videoyu Aç Çorum FK - İnegölspor Maçı
Şamlıoğlu ve Atalay Ailesinin Mutlu Günleri
A
a

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan temsilcimiz Çorum FK 33. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde İnegölspor'u konuk ediyor.Çorum FK - İnegölspor maçı 19 Nisan bugün saat 15:00'da Çorum Şehir Stadı'nda Çorum FK 2-0 İnegölspor'u yendi...

Şamlıoğlu ve Atalay Ailesinin Mutlu Günleri


Çorum FK, yarın 33.hafta maçında konuk edeceği İnegölspor’la oynadığı 7 maçın 5’ini kazanırken, 2’isini ise kaybetti. Bursa temsilcisi ile evinde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi alan kırmızı-siyahlı takım, İnegöl’de çıktığı 4 maçı da kazandı.



 

Çorum FK, evinde İnegölspor'u 2-0 mağlup etti.

  • 34.dakikada İnegölspor kendi kalesine gol atarken, 63.dakikada Suat Kaya farkı 2'ye çıkardı. Serkan Yavuz skandal hakem kararıyla 45.dakikada kırımızı kart gördü.Karşılaşmada maç'ın hakemi büyük tepki toplarken, kırmızı siyahlılar ikinci yarısını 10 kişi tamamladığı maçtan iyi bir mücadele sergileyerek karşılaşmadan galip ayrılmayı başardı...
  • Çorum FK, bu sonuçla puanını 66'ya yükseltti ve emaneti olan liderliği geri aldı.Kırmızı siyahlılar Pazar günü play-off potasındaki Erzincanspor ile karşılaşacak.

Emaneti geri aldık
*******************************************************************************************************************


Profesyonel liglerdeki 11.sezonunu geçiren Çorum FK, İnegölspor’la bugüne kadar tamamı 2.Lig’de olmak üzere 7 kez karşılaştı. Bu maçların 5’ini Çorum FK, 2’isini ise İnegölspor kazanırken, Çorum FK’nın 13 golüne Bursa temsilcisi 8 golle karşılık verdi.

ÇORUM’DA İNEGÖLSPOR ÜSTÜN

İki takım, Çorum’da 3 kez karşılaşırken, Çorum FK 1 kez yendiği rakibine 2 kez mağlup oldu. Bu maçlarda 3 gol atan Çorum FK, kalesinde 4 gol gördü.

ÇORUM FK İNEGÖL’DE 4’TE 4 YAPTI

İki takım, İnegölspor’la deplasmanda 4 kez karşılaştı. Bu maçların tamamını kazanan Çorum temsilcisi attığı 10 gole karşılık 4 gol yedi.İki takım arasında, sezonun ilk yarısında,  İnegöl’de oynanan maçı Çorum FK 3-0 kazandı. Kırmızı-siyahlılara galibiyet getiren golleri 9.dakikada Atakan Akkaynak, 71.dakikada Enes Nalbantoğlu ve 90+2.dakikada da Burak Çalık attı.


 
Şamlıoğlu ve Atalay Ailesinin Mutlu Günleri
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam