Çorum FK - Afyonspor

ÇORUM 15 Mart 2023 09:03
Videoyu Aç Çorum FK - Afyonspor
A
a

www.hititttv.net Ekranı mobil uygulamaları üzerinden ve maçların üzerlerine tıklayarak detay sayfalarına ulaşıp, maçları takviminize ekleyebilir ya da mobil uygulamalarda hatırlatma kurabilirsiniz. Ayrıca Corum Fk maç yayınları için kanal, platfrom ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır.

.




  • Şampiyonluk mücadelesi veren ve 7 maçtır yenilmeyen Çorum FK, bugün 24.haftanın erteleme maçında, son haftaların formda takımı Afyonspor’u konuk edecek. Kazanıp zirvedeki yerini korumayı ve galibiyet serisini sürdürmeyi hedefleyen Çorum FK’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Çorum Şehir Stadyumu’nda, saat başlayan kritik maçta Konya bölgesi A klasman hakemi Raşit Yorgancılar düdük çaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR...                   
Dakika 50: Çorum FK, Ferhat'ın golüyle 1-0 öne geçti.
Dakika 69: Rakip Afyonspor Olcay Şahan'ın golüyle eşitliği sağladı. 1-1
Dakika74: Yanlış oyuncu değişiklileri oyundan düşen Çorum FK, geri düştü. Afyonspor'un ikinci golü Alper'den geldi. 1-2 Dakika 90: Maçın son dakikalarında Çorum FK, Sinan Kurumuş'un kafayla attığı golle eşitliği sağladı: 2-2
Maç sona erdi...
  • Çorum FK, evinde Afyonspor ile 2-2 berabare kaldı. Çorum FK, bu sonuçla puanını 45'e yükseltirken, haftayı lider kapatmayı başardı. Kırmızı-siyahlılar Pazar günü yine evinde Sivas Belediyespor'u ağırlayacak.



*****************************************
2.Lig Beyaz Grup’ta, deprem felaketi nedeniyle ertelenen 24.hafta maçları bugün oynanacak. Şampiyonluk mücadelesi veren, zirve ortağı Çorum FK, son haftaların formda ekibi Afyonspor’u konuk edecek. 6 Şubat’ta, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle liglere verilen aranın ardında Batman Petrolspor’u deplasmanda 1-0 yenerek bu sezon ikinci kez liderlik koltuğuna oturan Çorum FK, geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan 26.haftayı bay geçerken, koltuğu averajla Şanlıurfaspor’a kaptırdı.

Bugün, Afyonspor’u konuk edecek olan Çorum FK, son iki maçını kazanan ve beş haftadır yenilmeyen Afyonspor’u mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmeyi ve Şanlıurfaspor’un kazanması halinde zirve ortaklığını devam ettirmeyi hedefliyor. Çorum FK Teknik Direktörü Tahsin Tam, tüm planları galibiyet üzerine yaparken, ter idmanından sonra maç saatini beklemeye başlayan kırmızı-siyahlı takımda tedavileri süren Ozan Sol, Suat Kaya, Berkay Can Değirmencioğlu ve Atakan Akkaynak forma giyemeyecek. Deprem arasından 4-0’lık Sivas Belediye galibiyetiyle dönen, geçtiğimiz Cumartesi günü de şampiyonluk adaylarından Amed Sportif Faaliyetler’i deplasmanda 2-0 yenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Afyonspor da iddialı. Mor-beyazlı ekip, Çorum’dan puan ya da puanlar alarak yenilmezlik serisini sürdürmeyi ve play-off potasına girmenin hesaplarını yapıyor. Maç öncesi son idmanını Çorum’da gerçekleştiren Afyon temsilcisinde sarı kart cezalısı olan 24 yaşındaki sağ bek İsmail Hakkı Doğan takımdaki yerini alamayacak.

44 puanlı zirve ortağı Çorum FK ile 37 puanla 7.sırada yer alan Afyonspor arasında bugün Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanacak maçı Konya bölgesi A klasman hakemi Raşit Yorgancılar yönetecek. Saat 14.00’te başlayacak maçta Raşit Yorgancılar’ın yardımcılıklarını ise Antalya bölgesinden Serdar Soydan ve Balıkesir bölgesinden Sabri Öğe yapacak. Konya bölgesinden Ramazan Doğanay da maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

Çorum haber Gazetesi (Hüseyin AŞKIN)

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam