Çorum'da Gençler Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası Başladı

ÇORUM 22 Mart 2018 11:32
Videoyu Aç Çorum'da Gençler Serbest Türkiye Güreş Şampiyonası Başladı
A
a

Türkiye Gençler Serbest Güreş Şampiyonası Çorum Atatürk Kapalı spor salonunda başladı.Türkiye Gençler Serbest Güreş Şampiyona 22-25 Mart 2018 tarihine kadar sürecek. Türkiye Gençler Serbest Güreş Şampiyonasını Çorum Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılıyor.


Belediye Başkanı Zeki Gül Gül yaptığı açıklamada, 22-25 Mart 2018 tarihleri arasında Çorum Belediyemiz ile Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı işbirliği ile Gençler Serbest Güreş Şampiyonasını ilimizde yapılması, şampiyonaya çeşitli illerden katılacak olan seçkin güreşçilere Çorum ilini en güzel şekilde tanıtmak, ilimiz amatör sporuna katkı sağlamak istiyoruz. İlimizde belli bir seviyeye ulaşmış olan güreş sporunu üst seviyelere taşımayı hedefliyoruz. Adil Candemir, Mahmut Atalay, Tevfik Kış, Nazmi Avluca gibi dünyaca tanınan güreşçiler yetiştirilmesini istiyoruz. Bu vesileyle de tüm hemşehrilerimizi şampiyonayı izlemeye davet ediyorum dedi.

Çorum Belediyesi her zaman ata sporumuz güreşe büyük destekler veriyor diyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, bu şampiyonaya da ev sahipliği yapması bizleri son derece mutlu etti. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam