Çorum'da Ambulansla Otomobil Çarpıştı 5 Kişi Yaralandı

ÇORUM 28 Mart 2021 22:33
Videoyu Aç Çorum'da Ambulansla Otomobil Çarpıştı 5 Kişi Yaralandı
A
a

Sondakika haber:Çorum’da hasta taşıyan ambulansla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı...


AMBULANSLA - OTOMOBİL ÇARPIŞTI 5 KİŞİ YARALANDI!


Kaza, İnönü caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İnönü caddesinden hastane istikametine seyir halinde olan ve içerinde hasta bulunan İbrahim Ethem Baş (23( yönetimindeki 19 BF 428 plakalı ambulans ile Fevzi Çakmak caddesinden Akşemseddin caddesi istikametine seyir halinde olan Emirhan Koç (23) yönetimindeki otomobil Tuzcular kavşağında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil önce kaldırıma sonra yol kenarındaki trafik lambasına çarptı. Kazanın ardından olay yerine polis ve 112 ekiplerinin yanı sıra itfaiye ekipleri sevk edilirken kaza nedeniyle İnönü ve Akşemseddin caddesi bir süre trafiğe kapatıldı.

Kazada sürücülerin yanı otomobilde bulunan Sema Uysal (28), ambulansta bulunan sağlık görevlileri Merve G. (22), Emine Ceylan E. (33), hasta Neriman K. ve yanında refakatçi olarak bulunan Mert K., yaralandı. Yaralılar olay ambulanslarla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırırlarak sevk edildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



#Çorum
#hitittvnet
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam