Çorum Belediye Personeli 43 yaşındaki Erşan Amir, girdiği bunalım sonucu pompalı tüfekle intihar etti

ÇORUM 7 Temmuz 2016 23:52
Videoyu Aç Çorum Belediye Personeli 43 yaşındaki  Erşan Amir, girdiği bunalım sonucu pompalı tüfekle  intihar etti
A
a

Çorum Belediye Personeli 43 yaşındaki Erşan Amir, girdiği bunalım sonucu,Çomar köyü,çomar bağları mevkinde bu gün saat 14:20 sıralarında kendine ait pompalı tüfekle intihar etti.

Sondakika Haber / E.Şimşek


Çorum Belediyesinde tekniker olarak görev yapan Erşan Amir (43), girdiği bunalım sonucu bu sabah evinden ayrılarak Çomar Barajı yakınlarındaki çomar bağlarında bulunan arı kovanlarının bulunduğu bağ evinde pompalı silahıyla intihar etti.
Görgü tanıklarının olay yerine gelen savcıya verdikleri ifadelere göre; eşiyle ailevi sorunlarının bulunduğu bilinen 43 yaşındaki Erşan Amir'in bayramın 3. günü olması nedeniyle eşini ve çocuklarını telefonla arayıp görüşmek istemiş olduğu ancak cevap alamayınca bunalıma girerek ruhsatlı pompalı silahıyla kendisini vurduğu iddia ediliyor. Olay sonrası Erşan Amir'in intihar etmeden önce yakınlarını arayarak helallik istediği öğrenildi. Silah seslerini duyan komşuların Jandarma ekiplerini arayarak durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda Jandarmanın yanısıra, sağlık görevlileri de sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede evli ve 2 çocuk babası Erşan Amir'in olay yerinde hayatını kaybettiği gelen savcı tarafından yapılan soruşturma neticesinde de teyit edildi.


Erşan Amir Son yolculuğuna sevenleri tarafından uğurlandı.
..............................................................................................
Cenaze namazı bugün Çorum Ulucamii'de öğle namazını müteakip kılanarak , Ulu Mezarlıkta defnedildi. Merhuma Yüce Yardan'dan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.


.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam