CHP'DE MİKROFON KRİZİ

Politika 5 Mart 2013 09:40
A
a

CHP'de şimdi de açık mikrofon krizi!

CHP'de Önder Sav döneminde açık telefon krizinden sonra şimdi de açık mikrofon skandalı yaşandı. Adnan Keskin mikrofonu unutunca hangi partiliye salladı?

CHP Parti Meclisi toplantısında mikrofon açık kalınca CHP Genel Başkan Yardımcısı AdnanKeskin'in Parti Meclisi Üyesi Bülent Kuşoğlu hakkındaki "Dün bu herif beni kongrede resmen sattı" şeklindeki sözleri salondaki herkes tarafından duyuldu.

Kuşoğlu ise bu olay sonrası "Çok üzüldüm" dedi.

CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen parti meclisi toplantısında mikrofon krizi yaşandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ile CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil arasındaki sohbet onlardan habersiz saniye saniye kaydedildi.

CHP'li Keskin mikrofonun kapalı olduğunu düşünerek dün oldukça gergin geçen CHP Yenimahalle İlçe Olağanüstü Kongresi hakkında konuştu. Mikrofunun açık olduğundan habersiz dünkü kongrede divan başkanlığı yapan CHP PM üyesi Bülent Kuşoğlu'nu hedef alan Keskin, 'Dün bu herif beni kongrede resmen sattı' dedi.

Bu anlarda CHP'li Tamayligil'in 'Mikrofon açık olabilir. Dikkat et' uyarısını da göz önüne alan Keskin, kısa bir süre mikrofonu kontrol ederek 'Kapalı' cevabını verdi. Ancak Keskin'in kontrol ederek kapalı sandığı mikrofon ikili arasındaki konuşmaları saniye saniye kaydetti.

CHP'li Keskin'in hakkında söylediklerini değerlendiren CHP'li Bülent Kuşoğlu üzüldüğünü ifade ederek, 'Doğru bir divan başkanlığı yaptığıma inanıyorum' dedi.


Kaynak : HABER7
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam