CHP Milletvekili Tezcan'a silahlı saldırı

ÇORUM 29 Ekim 2016 22:02
Videoyu Aç CHP Milletvekili Tezcan'a silahlı saldırı
A
a

CHP Milletvekili Bülent Tezcan Aydın'daki saldırıda ayağından yaralandı. Saldırgan Alparslan Sargın, Kuşadası'nda yakalandı. CHP Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Avukat Bülent Tezcan, Aydın'daki silahlı saldırıda ayağından yaralandı. Tezcan'a bir restorantta yemek yediği sırada saldırı düzenlendiği ortaya çıktı. İlk alınan bilgilere göre Tezcan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



CHP'DEN SALDIRIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Habertürk' e yaptığı açıklamada,"İnternetten gördüm. Aydın'a doğru yola çıktım. Aydın'a varmış değilim. Restoranda silahlı saldırganın birkaç el ateş ettiğini ve ayağının üst kısmından yaralandığını duyduk.

Kendisini de aradım telefonlarına ulaşılamıyor. Hastaneye kaldırıldığını duydum. Hayati tehlikesinin olmadığını öğrendik. Saldırganla ilgili bir bilgim yok." dedi. 

''KORKULACAK BİRŞEY YOK''

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a yapılan silahlı saldırıya ilişkin, "Ailesinden aldığımız bilgiye göre bir kurşun isabet etmiş. Korkulacak birşey yok." dedi.

Aydın'da CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ı ayağından tabancayla vuran saldırgan Alparslan Sargın, Kuşadası llçesinde yakalandı

Kaynak : Haber10.com/Habertürk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam