Çorum Valisi Zülkif Dağlı'nın Kızı Sevde Sena Dağlı AK Parti MKYK’da yer aldı

ÇORUM 8 Ekim 2023 15:05
Videoyu Aç Çorum Valisi Zülkif Dağlı'nın Kızı Sevde Sena Dağlı AK Parti MKYK’da yer aldı
A
a

Özel Haber Elvan Şimşek: Çorum'da görev yapan Çorum Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı’nın kızı Avukat Sevde Sena Dağlı Akdemir, AK Parti 4. Olağan büyük kongresi sonrası MKYK yedek listesinde yer alarak siyasi anlamada da büyük başarı elde etti...


Çorum  Valisi
Doç.Dr.Zülkif Dağlı’nın kızı olan ve 24 Haziran 2018 milletvekilliği seçimlerinde 27. dönem AK Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı olan aynı zamanda AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı görevini de yürüten Avukat Sevde Sena Dağlı Akdemir, AK Parti’nin son olağan kongresinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğinin yedek listesinde yer aldı.



 

Henüz 22 yaşında milletvekili aday adayı olarak siyasi konuda büyük cesaret gösteren Dağlı, 27 yaşında AK Parti MYKY listesine adını yazdırarak siyasi alanda büyük yol kat etti ve geleceğe yönelik büyük mesajlar verdi.

Sevde Sena Dağlı Akdemir , 1996 yılında Antalya’da doğdu. İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Dağlı, Uluslararası Genç Hukukçular Derneği Başkanlığı yaptı. Yeni Anayasada Gençliğin Tanımlanması Proje Koordinatörlüğünü de yürüten Dağlı Akdemir, Uluslararası Hukuk ve İslam Hukuku Alanında Seminer ve Yerinde İnceleme Projesi Koordinatörlüğünü yaptı. Dağlı Akdemir, iyi derecede İngilizce ve orta derece Almanca bilmektedir.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam