CHP'lilerin Enis Berberoğlu kararı sonrası olağanüstü toplandı

Politika 14 Haziran 2017 17:08
Videoyu Aç CHP'lilerin Enis Berberoğlu kararı sonrası olağanüstü toplandı
A
a

'Vatana ihanetten' tutuklanan Enis Berberoğlu'na destek veren CHP'li milletvekillerinin mahkemeden önce ve sonraki halleri paylaşım rekorları kırıyor.

CHP İstanbul Milletvekili ve eski Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu'nun, MİT tırlarının durdurulması olayına ilişkin "devletin güvenliği veya iç veya dış siyasal yararları bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgileri siyasal veya askeri casusluk maksadıyla açıklamak" suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırılarak, tutuklanmasına karar verildi. 

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesince kapalı yapılan duruşmaya, tutuksuz sanıklar Kadri Enis Berberoğlu ve Erdem Gül ile tarafların avukatları katıldı. 

Dava için, CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP İstanbul milletvekilleri Barış Yarkadaş, Onursal Adıgüzel, Ali Özcan, Zeynel Emre, Gürsel Tekin, İlhan Kesici, Eren Erdem, Sezgin Tanrıkulu, Oğuz Kaan Salıcı, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ile CHP PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt de duruşma için adliyeye geldi.

CHP'li Eren Erdem, Gürsel Tekin ve Barış Yarkadaş gibi isimler de vatana ihanetten tutuklanan Enis Berberoğlu'na destek vermek için mahkemeye gitmişti.

CHP'lilerin mahkemeden önce ve sonraki halleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Mahkemeden önce:

Mahkemeden sonra:

 

Kaynak : Haber10.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam