BURSEYA DAĞININ DÜŞTÜĞÜ MÜJDESİNİ ÇORUM'DAN VERDİ

ÇORUM 28 Ocak 2018 14:34
Videoyu Aç BURSEYA DAĞININ DÜŞTÜĞÜ MÜJDESİNİ ÇORUM'DAN VERDİ
A
a

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Çorum 6. Olağan İl Kongresinde konuştu. Afrin operasyonuna ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Burseya Dağı'nın düşmek üzere olduğunu açıkladı...

"Bugün Afrin'e çıkarken böyle söylüyoruz. Ne diyoruz Mehmedim sevinin başlar yüksekte ölsekde sevinin eve dönsekte. Yarın elbet bizimdir." diyen Erdoğan Afrin operasyonuyla ilgili cephede yaşanan son gelişmeleri şu sözlerle anlattı:

"Bak 9. gün kaç kişi etkisiz hale getirildi? 484. Az önce komutanla görüştüm sayı kaç oldu dedim 484. İnşallah biraz sonra Burseya Tepesi'ni de düşüreceğiz dedi."

"ÖSO ve Mehmetçiklerimiz olmak üzere 20 şehidimiz var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu zor şartlara rağmen Mehmedim üzülüyor, yürümeye devam ediyor. Ferhat nasıl dağları delerek Şirin'e kavuştuysa bizim Mehmedimizde dağları delerek maksadına ulaşıyor." dedi.

Zeytin Dalı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 484'e çıktığını söyleyen Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu'ndan 20 şehit olduğunu hatırlattı:

"Bunlar zannediyorduki Türk'ün evladı bu alçaklarla başedemez. Bunlar zannediyorduki PKK'sı, DEAŞ'ı, YPG'si yıldırır. Ne oldu? Şuan ÖSO ve Mehmetçiklerimiz olmak üzere 20 şehidimiz var. Bak 484."


"Mücadele İdlib ile sürecek"

Cumhurbaşkanı, terör örgütleriyle mücadelenin Afrin'den sonra İdlib ile kararlılıkla süreceğini de vurguladı:

"Bu daha iyi günleri. Bedelini ağır ödeyecekler. Bizim sınırlarımızı taciz edenler bunun bedelini ağır ödeyecekler. Şuanda Afrin'de devam eden mücadele İdlib ile sürecek. Mazlumlar var mağdurlar var. Mehmetçik ne zaman geliyor diye yalvarıyorlar."

"İnlerine girdik inlerine"

Zeytin Dalı Harekatı'nın bölgeye huzur getirdiğinin altını çizen Erdoğan şunları söyledi: 

"Bak Azezdekiler Mehmetçik geldi diyorlar. Azez huzura kavuştu Cerablus gibi. Benim karşımda bu milletin bu asil evlatları 80 milyon Türk evladı oldukça biz bu işleri aşarız. Gabar'da ne olduk F16 olduk Tendürek'te ne olduk? F16 olduk tank olduk top olduk bitirdik. İnlerine girdik inlerine. O televizyonlarda gördünüz değil mi? F16larımız onların inlerine nasıl giriyor?"

Kaynak: TRT Haber

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam