Bülent Üstünel vefat etti

ÇORUM 14 Ekim 2021 11:13
Videoyu Aç Bülent Üstünel vefat etti
A
a

Yaklaşık 3 haftadır Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Covid-19 tedavisi gören Yardımcı Antrenör 52 yaşındaki Bülent Üstünel vefat etti...

Tecrübeli spor adamı son yolculuğuna uğurlandı

BÜLENT ÜSTÜNER

1969 doğumlu Bülent Üstüner Ahmet Yıldırım ile birlikte Körfezspor, Körfez FK, Pendikspor ve Fethiyespor kulüplerinde görev yapan Bülent Üstüner bu sezonda Çorum FK’da görev yapmaya başladı. 1991 yılında Kahramanmaraşspor’da profesyonel imza atan Bülent hoca Ankaragücü, Ankara Demirspor, Sakaryaspor, Kuşadaşıspor, Bakırköyspor ve son olarakta GASKİspor formalarını giydi.


Kanser tedavisi gören ve bu hastalığı büyük oranda yenen Bülent Üstüner, üç hafta önce koronavirüse yakalandı. Rahatsızlığının artması üzerine Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi alınan Üstüner, sağlık durumunu ağırlaşması üzerine geçtiğimiz hafta entübe edildi. Bülent hoca önceki gün sabah saatlerinde vefat etti.
Merhumun cenazesi hastaneden alınarak Ankara’ya götürüldü. Öğle namazına müteakiben kılının cenaze namazının ardından Mamak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Üstüner ailesi ve yakınları ile birlikte Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ve ekibi ile yönetim kurulu üyeleri Oğuzhan Yaçın ve Mustafa Ercan katıldılar.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam