Bu seçim beka meselesidir!

Asayiş haber 2 Mart 2019 02:48
Videoyu Aç Bu seçim beka meselesidir!
A
a

Başkan Erdoğan Artvin ilinde toplu açılış törenine katıldı burada seçim ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, 'Neden beka meselesi dediğimiz anlıyor musunuz? Kuzey Irak'ta istiyorsanız Kürdistan bulunuyor. Defol oraya git. Biz size asla bu toprakları böldürtmeyeceğiz' sözlerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından önemli yerler şöyle:

10 yıl içerisinde Artvin'de 26 katrilyon olmak üzere büyük bir yatırım yaptık. Artvin dünyada bir marka haline geldi. Şimdi de Yusufeli Barajı'nı yapmaktayız. Ülkemiz için en büyük baraj yatırımını buraya yapıyoruz. Sağlık alanında 10 hastaneden oluşuyor olan toplam olarak 14 tesisi şehrimize katmış bulunmaktayız. Yeni havalimanını 2022 yılında açmayı planlıyoruz. 2,5 milyon işsiz için inşallah iş temininde bulunacağız.

Bu seçim beka meselesi!

Yapılacak olan bu seçim bir beka meselesidir. Bir tane mutabakat kurmuşlar, burada CHP var. Burada bölücü olan terör örgütünün desteklemiş olduğu bir parti var. Bizim ülkemizde Kürdistan diye bir bölge bulunuyor mu? Şimdi neden beka meselesi dediğimizi anlıyor musunuz? Kuzey Irak'ta Kürdistan var istiyorsan defol oraya git. Biz size asla bu toprakları böldürtmeyeceğiz.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam