Bu Kafede Engel Yok Hizmet var

ÇORUM 3 Mart 2022 08:37
Videoyu Aç Bu Kafede Engel Yok Hizmet var
A
a

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sosyal medyada yaptığı canlı yayınla Meydan Sosyal Tesisi’nin 4 Mart Cuma günü hizmete gireceği müjdesini verdi.



Meydan Sosyal Tesisi’nde yaptıkları çalışmayla burayı çok özel bir mekan haline getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bu mekânın çok özel bir yanı var. Burası bizim seçim vaatlerinde çok önem verdiğimiz bir tesisimiz. İnşallah, Cuma günü hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Seçim öncesi verdikleri bir sözü daha yerine getirdiklerini belirten Başkan Aşgın, “Engelli kardeşlerimizin her türlü engelini düşünerek burayı dizayn ettik. Onların rahatça kafe hizmetini alacakları bir mekan oluşturmak bizim vaadimizdi. Rabbimize hamd olsun vaatlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Dünyanın Merkezinde, Kadeş Barış Meydanımızın içinde, şehrin en güzel yerinde, Türkiye’de örnek bir sosyal tesisi Cuma gününden itibaren hizmete açıyoruz. Tüm hemşehrilerimiz de buradan istifade edebilecek.” diye konuştu.

Engelsiz Kafe olarak hizmet verecek olan Meydan Sosyal Tesisi’ni tanıtan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, kafe içerisinde yer alan eşyaları Engelli Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yaptığını, aynı zamanda bunların satışını da gerçekleştireceklerini belirtti.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam