Başkandan AK Parti'ye uyarı: Akrabaları parti yönetimine koymayın

Asayiş haber 14 Ekim 2020 13:35
Videoyu Aç Başkandan AK Parti'ye uyarı: Akrabaları parti yönetimine koymayın
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti kurmaylarına uyarıda bulundu. Erdoğan, 'Milletvekili veya il başkanlarının akrabalarını partinin yönetimine koymamaya dikkat edin. Aşiretleşmeyelim' dedi...

 

Erdoğan'dan AK Parti'ye uyarı: Akrabaları parti yönetimine koymayın
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde gerçekleşen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı 3 saat sürdü.

Toplantıda Erdoğan'ın il kongrelerindeki gideceği illerin takvimi belli oldu. Takvime göre Erdoğan'ın 30 büyükşehir ve bir ile gitmesi planlanıyor. Bu hafta sonu Şırnak'a gidecek olan Erdoğan, 24 Ekim'de Kayseri'ye, 25 Ekim'de de Malatya'ya gidecek.

Erdoğan toplantıda parti kurmaylarına uyarılarda da bulundu. Erdoğan, "Milletvekili veya il başkanlarının akrabalarını partinin yönetimine koymamaya dikkat edin, aşiretleşmeyelim" diyerek konuştu.

Erdoğan MYK toplantısında son dönemde AK Parti'ye katılan 100 yaş ve üzeri 40 nene ve dedeyi bizzat evlerinde ziyaret etmek için "Adreslerini bulun, getirin. Tek tek ziyaret etmek istiyorum" talimatını verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Cevdet Erdöl de dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşmede aşı ile ilgili son gelişmelerle ilgili bilgi verildiği öğrenildi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam