Başkan Erdoğan Ölümüne buradayım dedi

Politika 30 Mayıs 2022 08:26
Videoyu Aç Başkan Erdoğan Ölümüne buradayım dedi
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İnsan birazcık utanır ya. 'Kaçacak' tarzı ahlak ve akıl dışı hezeyanlarla bu iş asla olmaz. İşte ben buradayım, Ataköy'deyim, ölümüne buradayım.' dedi...



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havaalanı'nda gerçekleştirilen İstanbul'un Fethi'nin 569'uncu Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havaalanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde gerçekleştirdiği konuşmada, İstanbul'un fethi ile ilgili olarak "Konstantiniyye bir gün fetih olunacaktır. O şehri fetheden komutan ne güzel komutan ve o komutanın askeri, ordusu ne güzel ordudur." hadis-i şerif ile başladı.

"560 bin kişinin karşısındayım"

Edindiği resmi rakamlar doğrultusunda 560 bin kişinin karşısında olduğunu kaydeden Erdoğan, "Siz ne de güzel insanlarsınız. Sizler, bu kentin inşallah 2023 yılına giden bu yolda, hazır vaziyette olduğunuzu gösterdiniz." dedi.

"Allah'a ham ediyorum"

Katılımcıları selamlayan Erdoğan, "Tüm Türkiye'ye buradan selamlarımı gönderiyorum. Allah'a, beni böyle şanlı bir milletin ferdi olarak yarattığı için hamd ediyorum. Allah'a, bana bu fetih nesline hizmet edebilme şerefini verdiği için hamd ediyorum. Allah'a, bizleri bugün burada, bu güzel iklimde bir araya getirdiği için hamd ediyorum." şeklinde konuştu.

"Çağlar işte böyle kapanır, böyle açılır"

Türkiye Cumhurbaşkanı, bugün İstanbul'un fethinin 569'uncu yıl dönümü olduğunu anımsatarak, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Cumhur İttifakı olarak yine bir aradayız. Fethin 600'üncü yıl dönümüne adadığımız 2053 vizyonuna biraz daha yaklaştık. Bugün vizyon diye konuştuklarımız, yarın Türkiye'nin hakikatleri olarak önümüze çıkacaktır.

Yahya Kemal'in de dediği gibi biz İstanbul'da zamanı fethettik. Fetih işleri böyle çağlar üstüdür. Çağlar işte böyle kapanır, böyle açılır. Çağ kapatıp çağ açan ecdada rahmet olsun. Çap açıp, çağ kapatacak çocuklarımızın gazalarını şimdiden kutluyorum.

"Ölümüne buradayım"

İnsan birazcık utanır ya. 'Kaçacak' tarzı ahlak ve akıl dışı hezeyanlarla bu iş asla olmaz. İşte ben buradayım, Ataköy'deyim, ölümüne buradayım. İşlerine geldiği zaman yeşil edebiyatı yapıyorlar, işlerine gelmediği zaman burada olduğu gibi betonperestliğe, asfaltperestliğe soyunurlar.

"Türkiye'nin meselesidir"

Suriye'nin kuzeyinde terörle mücadelemiz sürüyor. Teröristlerin kökünü kazıyıncaya dek devam edeceğiz. Bu hususların benimle, AK Parti'yle, Cumhur İttifakı'yla ilgili yoktur. Bunlar Türkiye'nin meselesidir. Gelin Türkiye'yi 2023 hedeflerine beraberce ulaştıralım. Gelin Türkiye'yi 2053 vizyonuyla buluşturalım. Gelin Türkiye'yi 2071 hayallerine ulaştıralım. Bunun için gerekirse tüm dünyayla kavga edelim."

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam