Başkan Erdoğan: Dedikodulara inanmayın!

Politika 9 Şubat 2019 10:03
Videoyu Aç Başkan Erdoğan: Dedikodulara inanmayın!
A
a

Erdoğan, ''Fitneye fesata inanmayın. Mahalle partisi değiliz biz ya. 16 yıldır nam salan bir AK Partiyiz. Şu anda Cumhur İttifakımızın iki ayağı vardır. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Cumhur İttifakının içinde başka parti yoktur'' ifadelerini kullandı...


Sivas'ta Cumhuriyet Meydan'ında halka hitap eden Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde

Sivas öyle sıradan bir şehir değil. Onun için 31 Mart seçimi çok çok önemli. Rastgele ellere bu seçim bırakılamaz.

Samimi olalım, lütfen. Bunları bu iktidar başarıyorsa siz kalkıp soğan, domates, sivri biberden konuşuyorlar. Biz bu mücadeleyi bugüne kadar kazandık, kazanmaya da devam edeceğiz. Geçenlerde kabine toplantısında da açıkladım, gerekirse belediyelerimizle beraber kurarız marketlerden daha ucuz yer koyarız. Ben İstanbul Belediye Başkanı olduğum zaman fırıncılarda bunu yapmıştı.

''BİZ BU MİLLETE AŞIĞIZ AŞIK''

Bizim derdimiz başka. Biz bu millete aşığız aşık. Biz bu milletin dertlisiyiz, dertlisi. Böyle ucuz oyunlara kimse gelmesin. El ele verip, omuz omuza verip, eksiklikleri gidereceğiz. Türkiye'nin şu anda ilk yerli uçaklarını üreten merhum Nuri Demirağ'ı ben bugün burada tekrar rahmetle anıyorum.Türk siyaset tarihinin mümtaz ismi mücadele adamı Muhsin Yazıcıoğlu'na da burdan allahtan rahmet diliyorum.

Benim sizden isteğim arzum ne biliyor musunuz? Sivas'a milletvekili olmuş daha sonra Adalet Bakanlığı yardımcısı yaptığım şu anda da Sivas merkeze Belediye Başkan adayı yaptık. Bunun sebebi ney? Kendisine güvendiğim için inandığım için bu görevi verdim. Şimdi diyorum ki siz Hilmi kardeşime sahip çıkacaksınız, belediyecilik hizmetinin de ne olduğunu Hilmi kardeşimden göreceksiniz.

''DEDİKODULARA İNANMAYIN''

Bazı dedikodu oluşturuyorlar. Neymiş AK Parti adayını çekecekmiş. Sakın bu dedikodulara inanmayın. Fitneye fesata inanmayın. Mahalle partisi değiliz biz ya. 16 yıldır nam salan bir AK Partiyiz. Şu anda Cumhur İttifakımızın iki ayağı vardır. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Cumhur İttifakının içinde başka parti yoktur.

Biz hep Sivas'a güvendik, hep Sivas'ın yanında olduk. Sivas'taki kardeşlerimizin muhabbetiyle yola çıktık. 31 Mart seçim kampanyalarımızın ilk mitingini Sivas'ta başlattık. Ya Allah bismillah dedik.

Bu sene 4 Eylül tarihinde Sivas Kongresi'nin 100. yıldönümünü kutlayacağız. Milli sınırlar içinde vatan bölünmez bir bütündür, parçalanamaz diyerek yedi düvele meydan okumuştur. Milletimiz manda ve himaye kabul edilemez diyerek, istikbaline sahip çıkma kararını buradan Sivas'tan yola çıkmıştır.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam