Başbakan Yıldırım'ın Çorum programı Tamam

ÇORUM 25 Eylül 2017 23:19
Videoyu Aç Başbakan Yıldırım'ın Çorum programı  Tamam
A
a

Başbakan Binali Yıldırım, Kadeş Barış ve Kardeşlik Sempozyumu'na katılmak üzere Çorum'a geliyor.Uluslararası Kadeş Barış ve Kardeşlik Sempozyumu’na katılmak üzere KADEŞ Barış Ödülleri’ni verecek ...


 

Başbakan Binali Yıldırım, 28 Eylül’de saat 10,45’te Şehir Stadyumu’nda karşılanacak.

28 Eylül’de Çorum’a gelecek Başbakan Binali Yıldırım, Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’da yaptırılan 800 yataklı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesini hizmete açacak. Başbakan Binali Yıldırım’ın Çorum programı belli oldu. 28 Eylül Perşembe günü helikopterle Dr. Turhan Kılıçoğlu Stadına inecek olan Başbakan Yıldırım, Uluslararası Kadeş Barış ve Kardeşlik Sempozyumu’na katılacak. Başbakan Valilik ziyaretinin ardından Hürriyet Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış töreninde halka hitap edecek.
-Çorum programı kapsamında Çorum Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Binali Yıldırım, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açışını gerçekleştirdikten sonra hasta ziyaretleri yapacak. Ayrıca, Anitta Hotel’de düzenlenecek olan AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısına katılacak olan Başbakan, daha sonra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kanaat önderleri ve iş adamlarıyla bir araya gelecek.
-Bu arada, Başbakan Binali Yıldırım tarafından hizmete açılacak olan yeni hastanede aynı anda 30 ameliyat yapılabiliyor. Son teknoloji cihazlarla akıllı hastane konseptinde tasarlanan bu sağlık yatırımı mevcut hastaneden üç kat büyük olarak inşa edildi. 151 bin 300 metrekare kapalı alana sahip olan hastanede bin 294 araçlık otopark, 800 yatak, 176 poliklinik, 22’si süit olmak üzere 430 hasta odası ve 30 ameliyathane bulunuyor. Hastane içerisinde hastaların nakli için golf ambulans olarak bilinen araçlar hizmet sunuyor.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam