İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları;
Cumhurbaşkanlığına AKP'nin karanlık odaları değil millet karar verecektir. AKP'nin MYK'sı değil veya başka bir organı değil son sözü aziz millet söyleyecektir. Saray soytarılığı yapanların milli iradeye saygısızlık yaptıklarını bilmeleri lazım. Cumhurbaşkanlığını çantada keklik gören ahmakların mahcubiyetten sokağa çıkamayacağı günler de inşallah yakındır.
"SAYIN GÜL SÜRPRİZ ÜZERİNE SÜRPRİZ YAPMAKTADIR"
AKP tarafından kaynaklanan dedikodular Erdoğan'ın izin ve icazetiyle yayılmaktadır. Erdoğan mı Gül mü olacak tartışması tedavüle sokulmuştur. Sayın Gül'ün belirsizlikleri otururuz konuşuruz sözüyle giderme gayesi Başbakan'da da yankı bulmuştur. Sayın Gül'ün bu günlerde "Başbakan'a sürpriz yapmam" sözleri tam olarak yerini bulmamıştır. Şu sıralar Sayın Gül sürpriz üzerine sürpriz yapmaktadır ve itiraf edemese de aldatılmışlığın sızısını yaşamaktadır. Günlerdir buluşacak olan ikili buluşamamıştır.
"GÜL'Ü RENCİDE ETTİRMEYE BAŞLAMIŞTIR"
Görünüşe göre Erdoğan Cumhurbaşkanlığına çok istekli ve heveslidir. Parti mekanizmalarını çalıştırarak adaylığını kesinleştirmek istemektedir. Sayın Gül'ü de havuz medyası marifetiyle alttan alta rencide ettirmeye başlamıştır. Sayın Gül'e AKP kaynaklı etkili blokaj yapılmaktadır. Parti genel başkanlığı ve başbakanlığa oturmasına itiraz edenlerin değişik zeminlerde itiraz ettikleri görülmektedir. Borcumuzu ödedik beyanları açık bir şekilde Erdoğan'ın lehine operasyonları göstermektedir.
"NEZAKETSİZ BİR TAVIRDIR"
Erdoğan kararını çoktan vermiştir. Sadece prosedür gereği danışmaktadır. Başbakan kardeşi Gül'e oyun oynamakta ayağına çelme takmakta kenara çekmek ve minderde tuş etmek için son kozlarını oynamaktadır.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...