Bahçeli: O adama yumruk attıracak ne yaptın Kılıçdaroğlu?

Politika 22 Nisan 2019 08:34
Videoyu Aç Bahçeli: O adama yumruk attıracak ne yaptın Kılıçdaroğlu?
A
a

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya ilişkin, 'Bunu bir siyasi partinin, hele hele iktidar partisinden sonra Meclis'te sayısal çoğunluğu bulunan bir siyasi partinin liderine yapmak yakışık almaz, kabulü mümkün değildir.' dedi.


Bahçeli: O adama yumruk attıracak ne yaptın Kılıçdaroğlu?
 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'da düzenlenen İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Kabulü mümkün değil"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyla ilgili soruya, olaydan memnun olmadığını söyleyen Bahçeli şöyle konuştu:

'Bunu bir siyasi partinin liderine yapmak yakışık almaz, kabulü mümkün değil. Ama bir bilgi olarak siyasi partinin lideri nereye nasıl gideceğini araştırmalı, danışmanlarına sormalı, parti yöneticileriyle görüşmeli, ondan sonra uygun bir zemin olarak görüyorsa tedbirini alarak gitmeli.'

"İçişleri Bakanı incelemeli, köy halkı teker teker dinlenmeli'

Olayın gerçekleştiği Çubuk'taki son seçimde Cumhur İttifakı'nın yüzde 73,30, CHP ve İYİ Parti ittifakının ise yüzde 9,83 oy aldığını hatırlatan Bahçeli:

'Gerilim içinde yapılmış olan bir seçim iddiası bulunuyor. Bu ortamda yüzde 9 oy aldığınız yere Mehmetçik'in cenazesine gitmeyi düşünüyorsunuz ama orada yaşanan bir olayı neyle izah edeceksiniz? Böyle bir olaya zemin hazırlanmış mıdır, 1 Mayıs olaylarına şimdiden hazırlık mı yapılıyor? Mazbata gündemi daha da gererek farklı sonuçlar elde etmek için çaba mı gösteriliyor? Bunları İçişleri Bakanı incelemeli. Köy halkı dinlenmeli. 'Kılıçdaroğlu'nun şu eve alalım' dediğinde ev sahibi dahi 'Buraya almayın.' diyorsa bunları paylaşın. Uğur Dündar bunları incele lütfen. MHP'yi, tahrik ederek Bahçeli'yi gündeme getirilmesinin faydası nedir? Bunların CHP'ye bir faydası yok.'

'Bu cümle dahi mazbatanın iptalini gerektiren bir ifadedir"'

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına tepki gösteren MHP Lideri Bahçeli, şöyle konuştu:

'Demirtaş'ın çizgisini beğeniyorum.' diyor. Bu cümle dahi mazbatanın iptalini gerektirir. Senin çizgin CHP'nin çizgisi değil, Atatürk'ün çizgisi değil, demokrasinin çizgisi değil. Senin çizgini bu millet öğrenecek. PKK ve FETÖ veya CHP'nin içindeki azınlığın çizgisidir. YSK, Mazbata kavgasına bu akşam son versin. Türkiye'yi sükunete ve suhulete davet etmeli.'

'O adama yumruk attıracak ne yaptın Kılıçdaroğlu?'

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na saldırıyı provokasyan olarak değerlendirerek Kılıçdaroğlu'na sert bir şekilde tepki gösterdi. Bahçeli şunları kaydetti:

'Arkadaşlarımız 'Cenaze namazında böyle bir olay oldu.' dediler. Mahkemede aklanmamış bir belediye başkanı ile oraya gidiyorsun. Oradane işin var senin? İki gün sonra taziye evine gitsen başsağlığı dilesen ne olur? Hangi cenaze törenine bu kadar iştahla gittin. Bu soruları bu millet sormalı. MHP'yi bu çatışmanın ortasına çekerek sende akıl yok, zeka da yok. Senin sözünle hareket edecek bir MHP de yok. Sen kimsin? Böyle bir ortamda nasıl oyunun içerisine çekeceksin. 50 yıldır çekememişler şimdi de çekemezler. Akkuzulular inançları, siyasi görüşleriyle sert adamlar. 'Bu adamı sokmayın köye' demişlerse. Yaşlı bir adam yumruk atıyor. O adama yumruk attıracak ne yaptın sen Kılıçdaroğlu. Kılıçdaroğlu'nun tatile çıkması lazım.' dedi.



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam