Askere Uğurlamak için Gitti Cenazesi Geldi

ÇORUM 2 Kasım 2017 14:33
Videoyu Aç Askere Uğurlamak için Gitti Cenazesi Geldi
A
a

Sır Ölüm hala araştırılıyor... Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yaralı halde getirilen 19 yaşındaki Hüseyin Yalçın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.



Alınan bilgiye göre, Açıköğretim Fakültesi öğrencisi olduğu öğrenilen Hüseyin Yalçın, arkadaşını askere uğurlamak için evden ayrıldı. Bir süre sonra talihsiz genç bir otomobil içinde boynundan yaralı halde Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Hastanede yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç, yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti. Genci yaralı halde hastaneye getirenler ise kayıplara karıştı.

Nasıl gerçekleştiği henüz bilinmeyen olayla ilgili adli soruşturma başlatılırken mevcut deliller ışığında inceleme yapan polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için harekete geçtiği öğrenildi.Çorum merkeze bağlı Sazköyü’nden gelme Yaşar Yalçın’ın oğlu Hüseyin Yalçın’ın ölümü ailesi ve arkadaşları başta olmak üzere tüm sevenlerini hüzne boğdu.

Battal ve Selahattin Yalçın’ın yeğeni olan Hüseyin Yalçın,son yolculuğuna uğurlandı.
 

Merhumun cenazesi dün ikindi namazını müteakiben Abdibey Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çiftlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam