ALACA'LI HATİCE'NİN YETENEK SİZSİNİZ PROGRAMI

Yaşam 6 Ekim 2013 23:33
A
a

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin önceki gün yayınlanan son bölümüne Çorum Alacalı olduğunu söyleyen yarışmacı Hatice Yalçınkaya damgasını vurdu.

ÇORUM'un En güncel haber sitesi 7 Gün 24 Saat bizde kalın habersiz kalmayın Türkiye'nin ve Çorum'un en önemli sondakika haberlerini bizden takip edin.
 
Ganalı Alacalı..Kısaca Çorumlu Hatice


Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin önceki gün yayınlanan son bölümüne Çorum Alacalı olduğunu söyleyen yarışmacı Hatice Yalçınkaya damgasını vurdu. Yetenek Sizsiniz'e öyle bir yarışmacı katıldı ki daha önce böylesini hiç görmediniz.. Gana'dan gelen Hatice Acun Ilıcalı'nın nereden geliyorsun sorusuna Çorum deyince salonda kahkahalar koptu.

Acun Ilıcalı hangi ilçe deyince “Alaca ilçesinden geliyorum” dedi. Daha sonra gerçeği söyleyen Hatice Ankara'dan geldiğini itiraf etti. Acun Ilıcalı Gana'lı Hatice'nin Türk eşi ile nasıl tanıştığını sorunca eksik Türkçesiyle tanışma hikayelerini anlattı.

Gana'lı Hatice'nin anlattığı tanışma hikayesini bir türlü anlamayamayan jüri üyelerinin  sohbeti herkesi kahkahaya boğdu.

Yaptığı espirilerle herkesi kahkahalara boğan Hatice bir türlü gösterisine geçemedi. Acun Ilıcalı Ganalı Hatice'ye oğlunu neden gösteriye getirdin diye sorunca Hatice yine espirili bir yanıt verdi. Hatice Yalçınkaya kendi ülkesine ait bir dans gösterisi yaptı.. Dans gösterisi bittikten sonra Acun Ilıcalı'ya beni Survivor'a götürürmüsün diye soran Hatice Acun'dan espiriyle karışık hayır cevabı aldı
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam