AK PARTİDE GENEL MERKEZDEN İTİBAREN DEĞİŞİM BAŞLIYOR

Politika 29 Haziran 2015 21:50
Videoyu Aç AK PARTİDE GENEL MERKEZDEN İTİBAREN DEĞİŞİM BAŞLIYOR
A
a

GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKANI DEĞİŞİYOR... Ak Parti’de Türkiye Geneli İl ve ilçe yönetimlerinde yapılmak istenilen değişiklikler hayata geçirilmeye hükümet kurulduktan sonra başlanacak. 7 Haziran Genel seçiminin sonuçlarının değerlendirildiği partide, aralarında Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyükşehirlerin de bulunduğu teşkilat değişiminde yöneticilerin istifaları istenecek

7 Haziran  genel seçimlerinde tek başına iktidar olamayan Ak Parti,başta olmak üzere birçok il ve ilçe Teşkilatlarında revizyona gidiyor. Ak Parti , bir yandan da seçimlerde neden oy kaybettiklerini araştırıyor.

Araştırmaların ve değerlendirmelerin  sonucunda Teşkilatların Halktan kopuk çalışması ve bunun getirdiği olumsuz sonuçların etkili olduğu ve Başbakanın bu yönde geçen gün Milletvekillerine ve İl başkanlarına uyarıda bulunmuştu. 

GENEL MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKANI DEĞİŞİYOR

Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanı Süleyman Soylu’nun yerine Teşkilat Başkanlığına Eski Memur-Sen Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu’nun getirilmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Yeni Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gündoğdu, teşkilatı İlk yapılacak erken seçim için şekillendirmeye başlayacak. 12 yıllık iktidar olmanın getirdiği rehavetin sonuçları olarak belirtilen değişiklikle partiye yeni bir heyecan kazandırılmak istendiği kaydedildi.

dokuman-fmvvcdbvs1qtim011u74.jpg

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam